Kış Teması CTF 6.20 6.35 Versiyonlarına Uyumludur..

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Tema kategorisinde yasco tarafından oluşturulan Kış Teması CTF 6.20 6.35 Versiyonlarına Uyumludur.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,406 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Tema
Konu Başlığı Kış Teması CTF 6.20 6.35 Versiyonlarına Uyumludur..
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan memetadem94

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,492
113
39
Siteye Git

By
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
at 2011-02-20

6.20 FW için buradan

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

6.35 fw için buradan

Deneme imkanım olmadı ama sorun çıkarıcağını sanmıyorum...

Limon

Limon*
Kayıtlı Üyemiz
Haz 4, 2010
165
0
16
30
PSP / Theme klasörüne ...
İkonlarımız da donmuş :D

skullmonkeys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
304
10
18
attım psp görmüyor
Yudmud attım psp görmüyor diye birşey yok . öyle birşey yok. öncelikle ne attın , attığın şey nedir . attım psp görmüyor dediğinde insanın aklına bin türlü şey geliyor. şimdi değerli kardeşim psp herşeyi görür. gözünden birşey kaçmaz . bence sıkıntı senin dosyayı nereye , ne şekilde attığınla ilgili . psp ye atmak yerine başka bir yerede atmış olabilirsin , temayı yanlışlıkla nintendo 64 e atmış olmayasın. neyse şaka bir yana ben yine pspgo psp300x tema bölümünde 6.35 pro ya tema yükleme rehberinde açıklamama rağmen burda tekrar izah edeyim . ctf temalarını psp nin görmesi için xmb ve plugins dosyalarına ihtiyacımız var bu dosyaları 6.35 pro ctf tema yükleme rehberinden indirebilirsiniz bu dosyalar psp go ve psp slim için ayrıdır . o dosyaları indirdikten sonra psp nin ana dizinine kopyalamalısın, sonrasında yasco kardeşimizin verdiği linkten temayı indir . indirdiğin rar dosyasını aç . içinden çıkan ctf uzantılı temayı PSP klasörünün içindeki THEME klasörüne kopyala hepsi bu kadar basit.

memetadem94

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2009
31
0
6
32
burdan yasco abimize sesleniyorum 6.20 prob5 kullanıyorum skul abinin dediklerini 5 kere denedim olmadı neden acaba rica etsem bi bölüm açıp CTF yi anlatsanız resimlisinden hadi be abi