Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp için Ps1 Oyunları kategorisinde hako tarafından oluşturulan Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 87,580 kez görüntülenmiş, 179 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp için Ps1 Oyunları
Konu Başlığı Kopyası Çıkarılmış PSX Oyunlarını PSP de Nasıl Oynarız (Convert)
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bio1979

pspgamer20

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 11, 2008
6
0
1
dosya çıkıyor da pspgame'e atıyorum çalışmıyor görünmüyor bile

taco

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2008
40
0
6
34
hocam bende unableto create directory. slus..... using hatası veriyo ne yapmalıyım ..

taco

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2008
40
0
6
34
ne gibi bir problem olabılır .. internetten indirdiğimiz psx img dosyasını burada eboot yapabılıyormuyuz kopya deil internetten indirğimiz

taco

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2008
40
0
6
34
hocam hazır gelmısken su konu hakkında ban ayardım edersen sevınırım sabahtan beri bi sana baktım bi mctuna hocama baktım oflinedınız delirdim :S ben internetten fifa 99 u indirdim .img dosyası nı programla seçtim hiç arka plan felan filan ayarlamaya girmedim aşağıdaki resimlerini koydum

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

bu haları aldım ayrıca popsconverter programıylada cevirdim warning arkaplanı cıktı orada sıyah donup kaldı kendını kapattı
the data is cattuped
the game cant be started 80000004

hatalarını aldım anlamadım ve en sinir oldugum sey sizin upload yaptıklarınız çalısıyor kendı yaptıklarımı oynayamıyorumm....

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,054
15,962
113
hocam hazır gelmısken su konu hakkında ban ayardım edersen sevınırım sabahtan beri bi sana baktım bi mctuna hocama baktım oflinedınız delirdim :S ben internetten fifa 99 u indirdim .img dosyası nı programla seçtim hiç arka plan felan filan ayarlamaya girmedim aşağıdaki resimlerini koydum

bu haları aldım ayrıca popsconverter programıylada cevirdim warning arkaplanı cıktı orada sıyah donup kaldı kendını kapattı
the data is cattuped
the game cant be started 80000004

hatalarını aldım anlamadım ve en sinir oldugum sey sizin upload yaptıklarınız çalısıyor kendı yaptıklarımı oynayamıyorumm....
çok basit 1. resimde dosyanın eboot yapıldıktan sonra nereye koyayım diyor.. sen output folder yazan yere tıkla desktop yani masa üstü de.. bu bir..

ikincisi base.pbp adlı dosyayı bulamıyor.. çünkü bu programı başka yerden indirdiysen o dosyaların içinde base.pbp dosyası çoğunlukla yoktur...bir yerlerden indirip onu programın dosya bölümüne ilave etmen gerekirdi..

şifre : hako buradan indirebilirsin.
benim linkde ölmüş şimdi ilave edeceğim.. bunun içindeki dosyalar tamdır..

ayboo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 21, 2008
1
0
1
35
ben psp emulatorunu actıgımda oyun gözüküo ama giremiorum bunun sebebi ne olabilr??

DaRkScReM

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2008
20
0
1
34
bende var sonu EBOOT.PBP olan psp oyunu da psp ye atınca görmüyor oyunu