- Kas 11, 2008
- 6
- 0
- 1
pbp erroru veriyor ne yapmalıyım
crash serilerin tüm versiyonu calışıyor bende sorunsuz 4.01 versiyonda 5.00dada calışıyorcrash serilerinin hiç birini açılmıyo benim pspde
çok basit 1. resimde dosyanın eboot yapıldıktan sonra nereye koyayım diyor.. sen output folder yazan yere tıkla desktop yani masa üstü de.. bu bir..hocam hazır gelmısken su konu hakkında ban ayardım edersen sevınırım sabahtan beri bi sana baktım bi mctuna hocama baktım oflinedınız delirdim :S ben internetten fifa 99 u indirdim .img dosyası nı programla seçtim hiç arka plan felan filan ayarlamaya girmedim aşağıdaki resimlerini koydum
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bu haları aldım ayrıca popsconverter programıylada cevirdim warning arkaplanı cıktı orada sıyah donup kaldı kendını kapattı
the data is cattuped
the game cant be started 80000004
hatalarını aldım anlamadım ve en sinir oldugum sey sizin upload yaptıklarınız çalısıyor kendı yaptıklarımı oynayamıyorumm....