Linux FW 7.61'e geliyor (Geldi, Hipervisor Hack 7.XX) Yükseltildi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Linux kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Linux FW 7.61'e geliyor (Geldi, Hipervisor Hack 7.XX) Yükseltildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 869 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Linux
Konu Başlığı Linux FW 7.61'e geliyor (Geldi, Hipervisor Hack 7.XX) Yükseltildi
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MEHMETİKBAL

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
996
490
63
Sevindirici güzel haber desteğin daha yükseğe çıkması ps5 linux gelişmesi açısından daha iyi olacaktır byercanx @byercanx bu arada linux güncellemeleriyle ne durumda daha stabil daha pratik ve yüksek fan sesi olmadan oyunları oynayabilecek miyiz birde rehber ne zaman çıkar artık bekleyen daha çok ps5 kullanıcısı olacak 🙂

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,133
2,632
113
40
Sevindirici güzel haber desteğin daha yükseğe çıkması ps5 linux gelişmesi açısından daha iyi olacaktır byercanx @byercanx bu arada linux güncellemeleriyle ne durumda daha stabil daha pratik ve yüksek fan sesi olmadan oyunları oynayabilecek miyiz birde rehber ne zaman çıkar artık bekleyen daha çok ps5 kullanıcısı olacak 🙂
Şu an en kritik virajda ACPI haricinde herşey tamam yani Fan üzerinde tam kontrol beta seviyesinde bu ay başı güzel bir rehber gelecek herşey all in one olarak

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
996
490
63
Şu an en kritik virajda ACPI haricinde herşey tamam yani Fan üzerinde tam kontrol beta seviyesinde bu ay başı güzel bir rehber gelecek herşey all in one olarak
Umarım bu fan sorunu tam bit şekilde düzelir rehberinizi bekliyorum 007 first light ps5de oynamak için 🙂

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,133
2,632
113
40
Umarım bu fan sorunu tam bit şekilde düzelir rehberinizi bekliyorum 007 first light ps5de oynamak için 🙂
Fan sorunu var ve yok arasında aslında sorun değil olması gerektiği gibi ;) ama manuel kontrol kullanıcıya güven veriyor. Aslında çoğu kişi bilmez FF oyunları oynarken makina 90 derecelere kadar çıkıyor. İşlemci TJMAX değeri zaten PS5 üzerinde 100 görünüyor SONY tarafında

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
996
490
63
Fan sorunu var ve yok arasında aslında sorun değil olması gerektiği gibi ;) ama manuel kontrol kullanıcıya güven veriyor. Aslında çoğu kişi bilmez FF oyunları oynarken makina 90 derecelere kadar çıkıyor. İşlemci TJMAX değeri zaten PS5 üzerinde 100 görünüyor SONY tarafında
Aslında ben fanı otomatik olmasını istiyorum ısınınca artsın soğuyunca düşsün ya da stabil sıcaklıkta sabit bir devirde çalışsın gibi 😄

ra65zan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2010
167
146
43
byercanx @byercanx hocam fan değilde bu black screen sorununu nasıl çözebiliriz bilginiz var mi? Samsung 4k bir televizyonum var ubuntu kurarken sorun yok ama Cachyos veya Bazzite yüklediğim zaman black screen veriyor. cmdline.txt dosyasında duzenlemeler yaptım ama işe yaramadı.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,133
2,632
113
40
byercanx @byercanx hocam fan değilde bu black screen sorununu nasıl çözebiliriz bilginiz var mi? Samsung 4k bir televizyonum var ubuntu kurarken sorun yok ama Cachyos veya Bazzite yüklediğim zaman black screen veriyor. cmdline.txt dosyasında duzenlemeler yaptım ama işe yaramadı.
Son kernel güncellemesi ile bu sorun çözüldü dostum artık tam edid bilgisi alınıyor

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,133
2,632
113
40
Kişisel tavsiyem sana PS üzerinde en iyi dağıtımlar debian olanlar yani Ubuntu etc.