Linux FW 7.61'e geliyor (Geldi, Hipervisor Hack 7.XX) Yükseltildi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Linux kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Linux FW 7.61'e geliyor (Geldi, Hipervisor Hack 7.XX) Yükseltildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 817 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Linux
Konu Başlığı Linux FW 7.61'e geliyor (Geldi, Hipervisor Hack 7.XX) Yükseltildi
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MEHMETİKBAL

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,113
2,541
113
40
Yapay zeka bazzite os tavsiye ediyor oyun için bazzite os yeni mi çıktı cachy os tavsiye ediliyordu oyun için genelde
Bazzite oyun icin bir dagitim ama ben olsam sadece oyun icin ise Steam OS kurardim. Cok yonlu kullanim ise amacin direk Ubuntu

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
321
96
28
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Iyi haber geldi Flow private exploit"ini yayinliyor Linux 7.XX FW"ye cikariliyor. Nathan Fargonun Yeni Webkit"i ile zincirlenirse cok guzel olur 7.XX uzerinde Linux, Webkit arti tum backportlar daha sorunsuz calisir. Bekleyenler icin guzel haber

Yayınlandı

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Bizimki 9.60 beklemeye devam yani

MEHMETİKBAL

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 5, 2016
132
27
28
7.40 ta sıfır kapalı kutu spıderman lımıted edition cihazım var artık gün yüzüne çıkarma zamanı geldi :)
yalnız birde rehber video gelse tadından yenmicek :) ilgili arkadaşlara ricaen duyurulur!

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,113
2,541
113
40
7.40 ta sıfır kapalı kutu spıderman lımıted edition cihazım var artık gün yüzüne çıkarma zamanı geldi :)
yalnız birde rehber video gelse tadından yenmicek :) ilgili arkadaşlara ricaen duyurulur!
Cok guzel ozaman 7.61 guncellemen gerekiyor ara surumler desteklenmiyor Linux tam rehber ay sonu gelecek buyuk guncellemeler var su aralar stabil bir surum ile hazirlayacagiz rehberi

MEHMETİKBAL

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 5, 2016
132
27
28
Cok guzel ozaman 7.61 guncellemen gerekiyor ara surumler desteklenmiyor Linux tam rehber ay sonu gelecek buyuk guncellemeler var su aralar stabil bir surum ile hazirlayacagiz rehberi
İlginiz için teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruz
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

hocam tekrar mrb rehber video için gelişmeler ne durumda acaba teşekürler.

Son düzenleme:

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,113
2,541
113
40
İlginiz için teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoruz
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

hocam tekrar mrb rehber video için gelişmeler ne durumda acaba teşekürler.
hocam bu hafta yapmayi planliyorum yillik izine cikicam bolca zamanim olacak