Little Big Planet V2.05 USA-EUR-V2.00 USA-EUR FULL 1.40 GB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Little Big Planet V2.05 USA-EUR-V2.00 USA-EUR FULL 1.40 GB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24,695 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Little Big Planet V2.05 USA-EUR-V2.00 USA-EUR FULL 1.40 GB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doom_or_Die

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,313
17,296
113
3.90 M33-2 de çalışırmı oyun ?
Sanmıyorum.. Çok eski bir version o.. Alttaki sayfaya tıkla :

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Burada başlığı "Custom Firmware 5.00 M33-6 Direk Yükleme - Diğer M33 Versiyon Kullananlar İçindir " olan yerde anlattıklarımı yaparsan 5.00 m33-6 olursun ve oyunları oynarsın..

rey1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2010
2
0
1
30
çok teşekkürler.

Bump: hako abi yaptım oldu versiyonda şimdi bi ayar yapamıyorum eskiden X ile giriyordu şimdi X ile çıkıyor O ile giriyor düzeltcemde ayarını nerden yapcam ? yardımcı olursan sevinirim

natu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 19, 2010
2
0
1
34
Merhaba.

Oyunu açmaya çalıştığımda "Save data load failed because specified file was not found. Retry? Or quit the game and restart." uyarısı veriyor ve oyun açılmıyor. (Xe bastığımda tekrar tekrar aynı hata çıkıyor.)

Yardım edebilirmisiniz acaba? Teşekkürler.

Perry the Platypus

Ornitorenk Perry
Kayıtlı Üyemiz
Nis 21, 2011
262
4
18
rey1 dostum şunları yapmalısın :
Recovery Menü-Registry Hacks-Button Asign ne gelip X tuşuna bas :wi:

cevherfener

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 17, 2011
42
1
8
32
yav hako cevaplarsan sevinirim bu oyunda amaç ne ben ilerledim ilerledim sağa dogru arada bir zıplattım yok ondan aldım ona yapıstırdım mal mal 10 dk sola dogru ilerledim.Amaç ne sıkıldım kapadım ::D

dilbaba

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 30, 2011
2
0
1
45
Merhaba.

Oyunu açmaya çalıştığımda "Save data load failed because specified file was not found. Retry? Or quit the game and restart." uyarısı veriyor ve oyun açılmıyor. (Xe bastığımda tekrar tekrar aynı hata çıkıyor.)

Yardım edebilirmisiniz acaba? Teşekkürler.
Lütfen Yardım Ama Aynı Hata Bendede Var :(

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,313
17,296
113
Siz gençler okumuyorsunuz .. "UCUS98744" klasörünü içindekilerle beraber PSP/GAME klasörüne atmanız gerekir.. Bu hatayı alıyorsanız siz dosyayı büyük bir ihtimalle SAVEDATA klasörüne atıyorsunuz.