Little Big Planet V2.05 USA-EUR-V2.00 USA-EUR FULL 1.40 GB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Little Big Planet V2.05 USA-EUR-V2.00 USA-EUR FULL 1.40 GB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24,698 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Little Big Planet V2.05 USA-EUR-V2.00 USA-EUR FULL 1.40 GB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doom_or_Die

Anubis92

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2010
8
0
1
34
hako abi PSP/GAME klasörüne UCUS98744 klasörünü attım iso yu da ISO ya attım ama yine aynı hata ile karsılastım . ISO sununda mı PSP/GAME ye atmalıyım. Bu mesajın icinde sorayım bi sorum daha varda psp ye usb ile baglandıgım zaman hicbir dosya göremiyorum oyun dolu kartının ici oyunlar hic sorunsuz oynanıyor ama oyun atarken söyle bi yöntem izliyorum masaüstü ISO die klasör acıp icine indirdigim oyunları atıyorum o sekilde atabiliyorm. Nasıl görünür hale getirebilirim icindiki oyunları. Suraya baglayacagım hako abi simdi ben little oyununu iso su ve UCUS klasörü ile PSP/GAME e atmadan önce sana sorayım dedim cünkü atarsam silemeyecegim ve büyük yer kaplayacak psp de :( Yardımcı olursan sevinirim.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,313
17,298
113
Sen kartına psp de sol taraftaki menülerde "system settings" içindeki "format memory stick" yazan yerden format at.. Tabi resim müzik yada oyunlarının ve diğer kaybolmasını istemediğin dosyalarının yedeğini alarak format at.. Düzelir..Senin kartında sorun var..

Anubis92

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2010
8
0
1
34
Saolsın hako abi bu arada dedigin gibi yapmamısım dosyalar görünmediginden düzgün atamamısım sonradan denedim yine dedigin gibi oyun calıstı cok eglenceli bir oyun tesekkür ederim güzel paylasımların icin .

ege98

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 24, 2010
11
0
1
36
hako abi ellerin dert görmesin sen olmasan ne yapardık

baya1997

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2011
9
0
1
32
oyunu ıso attım patcht gameye attım pacth çalıstırınca hata veriyor oyunu calıstırınca acıyor bunda bir soruyn var çözemedim

uzaylii

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 17, 2011
8
0
1
33
s.a. kardeşim ben oyunu indirdim yalnız rardan çıkarırken bi kaç tane hata verdi
ilk açtığımda bu hatayı : D:\0-lbp.part2.rar: Tanımlanamayan arşiv
daha sonra rardan çıkarma işlemi tamamlandığında : ! D:\0-lbp.part2.rar: 0-lbp.iso şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?)
! D:\0-lbp.part2.rar: Tanımlanamayan arşiv sonu
bu hataları alıyorum sorun nedir acaba yardım edersen çok sevinirim.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,313
17,298
113
Part2 eksik yada bozuk inmiş... önce part2 yi sil sonra onu tekrar indir...winrar bozuk yada eoksik inen dosyalarda bu hatayı verir...

uzaylii

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 17, 2011
8
0
1
33
çok sağolasın şimdi deniyorum :)

Bump: tamam o sıkıntıyı sayende hallettim ama şimdide oyunu açtığımda "save data load failed because the specified file not found. Retry? Or quit the game and restart" hatasını alıyorum ne yaptıysamda açamadım oyunu. yardımcı olursan çok sevinirim kardeşim :)

Bump: ???