PS5 PKG Oyun Marvel’s Spider Man 2 Deluxe Edition

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Marvel’s Spider Man 2 Deluxe Edition başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,772 kez görüntülenmiş, 77 yorum ve 39 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Marvel’s Spider Man 2 Deluxe Edition
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan alex_59

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
462
168
43
hepsi açık aynı oyunu 2 sefer atıyoz bu şekilde oyun çalışıyor ama 2 sinden birisi yoksa oyun açmıyor harici ssd

Slm hocam yanlış yapıyorsun SSD de etaHEN /games
Klasörü açıp noram klasorulu olanı yad aexfat oalrak yaptigini çok rahat oynayabilirsin iki dosya ile oluyor demek yanlış çünkü ffpcfs bende de bazı oyunlar oluyor bazı oyunlar olmuyor deneme yanılma ile yapmak lazım o yüzden en sağlıklısı suanlik exfat olarak yapın kafanız rahat olsun

Hatta exfat olursa SSD ama dizinde. Olsa bile açar shadowmount ile

kratos026

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 18, 2015
495
143
43
Harici HDD de oyun ana ekranda siyah olarak kalıyor Harici ssd harici oyunları oynamamız zor gibi gözüküyor enson çıkan oyunların çoğu harici ssd de güzel şekilde oynanıyor fakat denildiği gibi spider Man de ki sıkıntı 2 3 dj bir hata veriyor x basılıp düzeliyor assasins creed shadow maşallah GB canavarı o da SSD isteyen oyunlardan

alex_59

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2019
167
40
28
Teşekürler
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Örümcek Hissi harekete geçiyor...

Maskenizi takın ve Marvel’s Spider-Man 2 PC'ye doğru süzülürken daha fazla heyecan dolu ve örümcek ağlarıyla kaplı bir kahramanlığa hazır olun.
Insomniac Games ve Marvel iş birliği ile geliştirilmiştir.
Kuşatma altında bir şehir!
İki Spider Man Peter Parker ve Miles Morales; şehri, birbirlerini ve sevdiklerini korkunç Venom ve tehlikeli yeni sembiyot tehdidinden kurtarmak için savaşırken maskenin içinde ve dışında büyük güç sınavıyla karşı karşıya kalırlar.

Ses : English, French (France), Portuguese (Brazil), Spanish (Mexico)
Ekran Dili : English, French (France), Portuguese (Brazil), Spanish (Mexico)

Not : 12.xx to 10.xx calisir internal (dahili) surucude calismaz konsolunuz kitlenir onarma moduna gecer sadece USB SSD uzerinde calisir, oyunu baslatmadan once Backport elf gonderilmeli sonra calistirilmali. payload manager'e Backport elf ekli olsun (tavsiye)

[Gizli içerik][Gizli içerik]

Ben bunları yolladım ps5 için çalıştırmak için yeterli mi?
backport ne oluyor bilgilendirirseniz sevinirim
Bunları nasıl gönderiyoruz cihaz biri anlata bilir mi

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
336
134
43
33
Merhaba arkadaşlar exfat versiyon ben indirim 9.20 deyim payload sender apk ya da net cat gui den shadowmounterplus elf dosyasını gönderelim oyun sorunsuz açılacaktır ps5 in dilini İngilizce yapmanız lazım sonra oyunu açalım yazilarda hata durumu bu şekilde düzeliyor oyun açıldıktan kstuff durduralim ve kesinlikle harici ssd de oynamak lazım typ c olarak ben bağlayıp oynuyorum ara sahneler de az da olsa takılma oluyor bu tammem ssd hizi yetmrmesinden kaynaklı oyun oto save olmuyor manuel save yapmak lazım oto save olmadığı için hata uyarısı gelir x e basarak geçebilirsiniz açık dünyada rahat çalışıyor oyun.