Metal Gear Solid Peace Walker USA-EUR-JPN FULL ISO 1.53 GB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Metal Gear Solid Peace Walker USA-EUR-JPN FULL ISO 1.53 GB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,195 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Metal Gear Solid Peace Walker USA-EUR-JPN FULL ISO 1.53 GB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Seckinberat

GodDamnMan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 1, 2011
480
0
16
Hako'cuğum Usa mediafire linklerinden 5.si ölmüş yenlersen sevinirim.

muhtar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 2, 2010
18
0
1
oyunu yükledim çalıştırdım profil oluşturduktan sonra install data bölümünde hata oluşuyor. Yüzde 6 veya 16 ya gelince "Failed to install data The Memory Stick may be corrupted" hatası veriyor. Hafıza kartında yer var ve türlü yollar denememe rağmen olmadı. Yardım edebilir misin?

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,250
113
Memory sticke format atıp tekrar dene... Tabii önce dosyalarının yedeğini al... PSP de sol tarafta menulerde "Format Memory Stick" yazan yerden formatlayacaksın..

muhtar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 2, 2010
18
0
1
Memory sticke format atıp tekrar dene... Tabii önce dosyalarının yedeğini al... PSP de sol tarafta menulerde "Format Memory Stick" yazan yerden formatlayacaksın..
denedim hocam onuda format attım oyunu onlarca kez tekrar yükledim zaten ayarlar filan normal ayar pluginste yok ama olmuyor data yüklenmiyor

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,250
113
Kartında sorun olabilir...Versionunu yazmamışsın versionundan kaynaklanıyor da olabilir... Ayrıca data install çok da önemli değil...

muhtar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 2, 2010
18
0
1
Kartında sorun olabilir...Versionunu yazmamışsın versionundan kaynaklanıyor da olabilir... Ayrıca data install çok da önemli değil...
versiyon 5.00 m33 diye biliyorum zaten oyun açılıyor ama o data install bölümü geçilmiyor oyuna başlamak için onu yapmak gerekiyor oyunda yazan bu belkide karttandır dediğin gibi çözerim inşaallah teşekkürler

emreturan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 29, 2009
2
0
1
37
ya ben bu oyunun karışık olduğunu düşünüyorum doğrumu onda göre indircem