Metal Gear Solid V The Phantom Pain PS3

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde ndrcnr tarafından oluşturulan Metal Gear Solid V The Phantom Pain PS3 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,280 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 154 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Metal Gear Solid V The Phantom Pain PS3
Konbuyu başlatan ndrcnr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aras2727ap

ndrcnr

Playstation Moderatörümüz
Moderatör
May 21, 2011
1,488
4,112
113
30
İzmir/Buca
Anladığım kadarıyla Habib'te sıkıntı çıkmıyor. Benim AKK yarın bitecek ve nasipse indireceğim oyunu. (Rebug 4.75 kullanıyorum)

Eğer sorun çıkartırsa çözümü bulup burada paylaşırım.

SLauGHTeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 9, 2013
249
10
18
mctuna nın paylaştığı 4.75 cfw artı multiman 4.75 kullanıyorum,oyununa ferex28 paylaştığı torrent den indirdim sorunsuz oynuyorum.

Sgokcem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2014
4
1
3
E3 Ode kullanıyorum oyunun fixledim ve çalıştırdım fakat 6 gblik bir data yüklemesinin ardından loading screende oyun donuyor ve hiç bir tepki vermiyor yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı ?

Kasatka

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2008
776
74
28
Habib 4,75 cobra yaptim yine ayni hatayi aliyorum.
Bu arada habib e gecip fan sesinin yuksekliginden sikayet eden bir arkadas vardi onun cozumu hocam webman in ayarlarina girip ordan manual cpu fan dan tik i kaldir. Sorun cozulecek

ndrcnr

Moderatör
May 21, 2011
1,488
4,112
113
30
İzmir/Buca
Habib 4,75 cobra yaptim yine ayni hatayi aliyorum.
Bu arada habib e gecip fan sesinin yuksekliginden sikayet eden bir arkadas vardi onun cozumu hocam webman in ayarlarina girip ordan manual cpu fan dan tik i kaldir. Sorun cozulecek
Senin cihazda mı bir sıkıntı var acaba hocam ? Fat mi cihaz ?

Kasatka

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2008
776
74
28
cihaz slim, su ana kadar hic bir oyunda sorun cikmamisti. Aklima tek bir sey geliyor oda indirirken dosyalarda hata olusmasi.
Neyse sorun degil bizde PSN surumunu bekleriz bu gun yarin gelir eli kulagindadir.

ndrcnr

Moderatör
May 21, 2011
1,488
4,112
113
30
İzmir/Buca
cihaz slim, su ana kadar hic bir oyunda sorun cikmamisti. Aklima tek bir sey geliyor oda indirirken dosyalarda hata olusmasi.
Neyse sorun degil bizde PSN surumunu bekleriz bu gun yarin gelir eli kulagindadir.
İlk mesaja Fix dosyasını ekledim, bir dener misin belki çözebilir sorunu.

Kasatka

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2008
776
74
28
sonuc degismedi. Fix ise yaramadi. Birde guncelleme gelmis onuda denedim yine ayni. Calismiyor malesef.

Kasatka

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2008
776
74
28
Yalniz oyun hatali indi dedim de oyun rar dosyalarinin icindeydi. Hatali inse rar dan cikmazdi. Yani elim kolum bagli kaldim oylece.