Mortal Kombat Unchained USA-EUR FULL ISO 1.46 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Mortal Kombat Unchained USA-EUR FULL ISO 1.46 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,939 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Mortal Kombat Unchained USA-EUR FULL ISO 1.46 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emiralttantre

makine

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 22, 2008
22
2
3
hako abi 4 yıldır elimde psp yok,bir elemana sattım. bu makinanın nimetlerinden senin sayende faydalandım, bugün bir nostalji yapıp çoookkk uzun zamandır girmediğim siteye girip senin hala faal olup olmadığını görmek istedim ve abi paylaşımlarını hala devam ettirdiğini görmek beni çok mutlu etti.az değil abi yıllardır senin yüklediğin rehberlerle,oyunlarla psp anlam kazandı. abi umarım daha uzun yıllar sıhhatin sağlığın işin gücün yerinde olur ve bu siteye zaman ayırma şansın devam eder. tekrar sağol abi.

iflayev

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2013
3
0
1
46
bu siteyi yeni gordum. bende bu oyun ve bazi oyunlar baslarken kesik kesik video ile basliyor, sonra donup kaliyor. psp ayarlarini internetten bakip ayarladim ama fayda etmiyor. bir fikir ve cozum var mi? tesekkurler.

hako_Jr

Böcek
Kayıtlı Üyemiz
Mar 23, 2009
166
96
28
29
bu siteyi yeni gordum. bende bu oyun ve bazi oyunlar baslarken kesik kesik video ile basliyor, sonra donup kaliyor. psp ayarlarini internetten bakip ayarladim ama fayda etmiyor. bir fikir ve cozum var mi? tesekkurler.
Aşağıdaki linke yıkla orayı oku.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.