NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 67,103 kez görüntülenmiş, 236 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulatör
Konu Başlığı NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1]
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan marfalameya11

Dikk@t

Erişim Engelli
Tem 11, 2009
83
0
6
mctuna benimde bir sorunum var şu konuyu inceler misin?
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
cok onemli afedersin buraya yazdığım için

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,506
48
48
39
Siteye Git
süperxsüper bir set sonunda bitirdim ve hileli olarak kof serisini ögrenmeye başlayacagım

reco

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 21, 2009
75
0
6
bana yardım edermisin tuna hafıza kartım küçük oldugu icin bazı oyunları kopyalıyorum cache dosyalarıyla
oyunları açmıyor bios diye hata veriyor

Black Angel

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2009
778
647
93
Birincisi romlarin oldugu klasorde neo geo bios olmasi gerekiyor?ikincisi oyun sadece romla yada sadece cache ile calismaz,ikiside lazim...

reco

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 21, 2009
75
0
6
teşekkür ederim neogeo yu koymadıgım için acmıyormuş

Black Angel

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2009
778
647
93
sorun degil dostum...yalniz bisey soylemek istiyorum genel bisey,,, bi sorunuz yada sorununuz oldugunda direk mctuna su nasil olur diye baslamak yerine arkadaslar icinizde bilen varmi demek daha mantikli,,,adam herseyi bilmek zorunda degil zaten o kadar soruyada yetisemez...Bi kac yerde gozume carpti bu sorun...