NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 67,070 kez görüntülenmiş, 236 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulatör
Konu Başlığı NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1]
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan marfalameya11

tayfur41

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
27
0
1
44
Birincisi romlarin oldugu klasorde neo geo bios olmasi gerekiyor?ikincisi oyun sadece romla yada sadece cache ile calismaz,ikiside lazim...
hocam ben tunanın verdiği sadece MC MVSPSP isimli emülatörü indirdim.deneme içinde 8 mb bir oyun indirdim.ama oyunu emüden gördüğüm halde açmıyor.bios hatası veriyor.roms klasöründe neo geo bios yok.nereden temin edebilirim acaba.

emre3673

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 20, 2009
2
0
1
38
hocam kusura bakmayın ama psp konusunda pek bilgim yok bütün linkleri indirdim ve PSP2000 + FW 3.71 M33 diye hata veriyor bi tuşa basınca oyundan çıkıyo,pspmin modeli slim 3004 5.03 m33-6 yüklü emulatoru oynamak için ne yapmam gerekir teşekkürker

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,736
60,618
113
44
Siteye Git
hocam kusura bakmayın ama psp konusunda pek bilgim yok bütün linkleri indirdim ve PSP2000 + FW 3.71 M33 diye hata veriyor bi tuşa basınca oyundan çıkıyo,pspmin modeli slim 3004 5.03 m33-6 yüklü emulatoru oynamak için ne yapmam gerekir teşekkürker
Aşağıdaki linkten emuyu indirin ve buradan indirdiğiniz roms dosyalarını yeni indirdiğiniz emulatörün klasörüne atın

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

emre3673

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 20, 2009
2
0
1
38
teşekkürler yardımınız için ancak kof2002 oynamak istiyodum açarken checking bios diyor ardından error:file not found or crc32 not correct yazıp oyundan çıkıyor

Thief Prince

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2008
365
1
18
45
tuna 13 . parttayım bunlar gen d2 de calısır dımı hen neo da

Bump: ve merak ettıgım bır soru var cachalerın ıcne oyunun kendı roms dosyasını atmazsak calısırmı