NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 66,965 kez görüntülenmiş, 236 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulatör
Konu Başlığı NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1]
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan marfalameya11

tigerpage

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 6, 2010
26
0
1
şimdi hepsini indirdim.kurup deneyeceğim.teşekkürler şimdiden.

Bump: şu game klasörüne atacağımız dosyayı bulamadım.linki falan varmıdır? 18 partlık rarların içinde yok çünkü

Bump: sorunsuz çalıştı direk iso klasörüne atınca.
teşekkürler paylaşım için

putumku

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2012
5
0
1
oyunları calıstırdım fakat bende bole bır menu yok dırek gırdıgımde mavı ekran ustu oyunların lıstesı cıkıyor hangı tusa bastıysam oyunda dedıgınız menuye ulasamadım hile menusu dahıl.

stalker77

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 19, 2012
2
0
1
49
menü sorunu

oyunları calıstırdım fakat bende bole bır menu yok dırek gırdıgımde mavı ekran ustu oyunların lıstesı cıkıyor hangı tusa bastıysam oyunda dedıgınız menuye ulasamadım hile menusu dahıl.
bende de aynı şekil oluyor, tam ekran yapamıyorum oyunları, home tuşuna basınca quit ve pause seçeneği geliyor sadece, lütfen yardım:(

bu arada psp go kullanıyorum...

bandidos

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2012
2
0
1
47
bende indirdim ama mavi ekran ve oyunlar çıkıyor home tuşuna basıncada emulatöreden çıkıyor lütfen yardım : A026 (1):

legal_34

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2012
12
0
1
41
üstad mediafire paylaşmanız çok iyi olmuş. Hem idm ile hızlı indiriyor hemde indirdikten sonra bekleme derdi olmuyor. arşivime kattım kendimi iyi hissediyorum =)

bozkurt01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2011
93
1
8
42
tek kelımeyle harikasın tuna emegine sağlık kardeşim çok sağol