NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 64,541 kez görüntülenmiş, 230 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulatör
Konu Başlığı NeoGeo Emulatörü Bütün Oyunları Bütün Cache Dosyaları Hile Yapma Rehberi Yeni Arayüz Yeni Style Geniş Rehber [Mvspsp 2.3.1]
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan volkant41

hakankara1981

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 15, 2013
1
0
1
44
Linkleri birisi Allah rızası için yenilesin hiç biri çalışmıyor. Tam aradığımız oyunları bulduk derken indiremedim. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..

omerguler17

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 21, 2015
8
0
1
yaa bişi dicem ben indirdim snn bu en son verdiğim linkten
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
attım psp me açtım emulatörü ama romlar gözükmüyor lütfen acil yardım et tunahan kardeşim

omerguler17

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 21, 2015
8
0
1
beyler bide bnm psp 1004 ben buna hangi emuyu yüklicem kafam karıştı bide ayrıca internetten ben burdaki emu olmayınca internetten denedim kurdum emulatörü roms klasörüne romu attım cache dosyasını da çıkarım cache e attım ama psp den emulatöre gelince romlar gözükmüyor lütfen Allah rızası için bi yarım edin şu emuya oyun yüklemeye aynı zamanda özel mesaj olarak tuna kardeşimizden yapabilirse hazır olarak sadece kof serileri ve svc chaos oyunun hazır halini istemiştim bir an önce cevaplarsanız sevinirim

arcipicianciar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2017
1
0
1
Street Hoop,atari salonunda hiç oynamamıştım bunu ancak izlerdim :D
Sa MCTuna

Şuan kullanmkata olduğum 3.63 vita için bu emulatöre ihtiyacım bulunmakta linkleri yenilemeniz mümkünmüdür acaba. Gerçi diğer CPS1 ve CPS2 emulatörleride lazım ama güncellemek hem külfet hemde çok eski olabilir fakat 3.63 cihazıma yüklüyorum tek tek kontrol etmem gerekiyor. Oysaki buradaki linkde hepsi hazır halde. Teşekkürler güncellesenizde güncellemesenizde MCTuna