PS4 Türkçe YAMA Outlast 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Nitr0 tarafından oluşturulan Outlast 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,348 kez görüntülenmiş, 59 yorum ve 36 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Outlast 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Nitr0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Nitr0

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 10, 2024
335
1,035
93
Castellanos @Castellanos utan utan bak senelerdir bi yapmadın şunun yamasını. Başklarının sayesinde oynayacağız.

Emeklerin için teşekkür ederim :)
başkaları oldumu hocam şimdi aslında 2013-2014 yılından beri bu forumdayım sadece o zamanlar küçüktüm ps4 üm yoktu hep hayalimdi o yüzden anca bi bu foruma birde xbox360torrent vardı sanırım ona bakar devam ederdim bizde eskiyiz bizde deriniz :)

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
464
1,420
93
başkaları oldumu hocam şimdi aslında 2013-2014 yılından beri bu forumdayım sadece o zamanlar küçüktüm ps4 üm yoktu hep hayalimdi o yüzden anca bi bu foruma birde xbox360torrent vardı sanırım ona bakar devam ederdim bizde eskiyiz bizde deriniz :)
Yok hocam öyle söylemek istemedim. Başımla gözüm üstüne ellerine sağlık :)

Bizim aramızda geçen bir diyalogdan ötürü öyle söyledim. Kaç senedirde tekrarlıyorum :D

Nitr0

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 10, 2024
335
1,035
93
Yok hocam öyle söylemek istemedim. Başımla gözüm üstüne ellerine sağlık :)

Bizim aramızda geçen bir diyalogdan ötürü öyle söyledim. Kaç senedirde tekrarlıyorum :D
eyvallah hocam sıkıntı yok sağolasın :)