PS4 Türkçe YAMA Outlast 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Nitr0 tarafından oluşturulan Outlast 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,353 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 20 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Outlast 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Nitr0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Alptekino

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2021
162
121
43
Outlast 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Outlast 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Outlast 2 oyununun Türkçe Altyazılı yamasıyla karşınızdayım çeviri bana ait yapay zekadanda yardım aldım türkçe karakter eklenmiştir oyunun linki forumda olmadığı için harici paylaşıyorum update' i indirmenize gerek yoktur türkçe yama update' e gömülüdür Herkese keyifli oyunlar dilerim

ANA OYUN LİNKİ :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

LİNK BOZULURSA SİTEDEN DİĞER LİNKLERDEN İNDİREBİLİRSİNİZ SİTE LİNKİ :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

OYUN HAKKINDA
Outlast 2, Red Barrels tarafından geliştirilerek 2017 yılında piyasaya sürülen, birinci şahıs bakış açısına sahip bir hayatta kalma-korku oyunudur. Oyunda, araştırmacı gazeteci Blake Langermann'ı kontrol ederek, eşimiz Lynn ile birlikte gizemli bir cinayeti aydınlatmak üzere Kuzey Arizona'nın ıssız bölgelerine gidiyoruz. Yaşanan bir helikopter kazası sonucu eşinden ayrı düşen karakterimiz; dünyanın sonunun geldiğine inanan acımasız ve aşırı dindar bir tarikatın hüküm sürdüğü Temple Gate kasabasında mahsur kalır. Savaşma yeteneği bulunmayan Blake'in hayatta kalabilmek ve eşini bulabilmek için kaçmaktan, saklanmaktan ve karanlıkta yönünü bulmasını sağlayan pilli gece görüş kamerasını idareli kullanmaktan başka çaresi yoktur.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
NITR0

PS4 TOOL VE PAKETLEME
NITR0

PS4 PORT VE DÜZENLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU

HAZIRLANIYOR...

[Gizli içerik]
Ellerinize sağlık