Oyunlar Gözükmüyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde oykunaz tarafından oluşturulan Oyunlar Gözükmüyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,476 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı Oyunlar Gözükmüyor
Konbuyu başlatan oykunaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sertan_1843

oykunaz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 29, 2012
14
0
1
Arkadaşlar PSP GO da oyun var ama oyunlar gözükmüyor. Tekrar yükledim ama yine aynı şey oluyor.Ne yapabilirim? :a026(1):

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,147
113
MotherBoard
PSP yi kapatıp açtıgınızda versiyon geri orjinal hale dönüyor kalıcı değil yapmanız gereken 6.60 PRO B10 ( hangisini yüklediniz bilmiyorum) geri yüklemeniz.Kalıcı isterseniz 6.20 ye downgrade yapabilirsiniz.

oykunaz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 29, 2012
14
0
1
PSP yi kapatıp açtıgınızda versiyon geri orjinal hale dönüyor kalıcı değil yapmanız gereken 6.60 PRO B10 ( hangisini yüklediniz bilmiyorum) geri yüklemeniz.Kalıcı isterseniz 6.20 ye downgrade yapabilirsiniz.
Teşekkürler.:a010(3):

free97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 16, 2012
2
0
1
29
Hocam nasıl yapabilirim link veya ayrıntılı açıklama yaparsan sevinirim versiyonum 6.60 PRO-B9

Majestic

The Flash Uploader
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 25, 2010
191
0
16
36
Siteye Git
Eğer isterseniz gerekli desteği kişisel adresimden sağlayabilirim adımlar halinde .. Ö.M yoluyla bana ulaşabilirsiniz

1kopuk kardeşime de yardımı için teşekkür ederim

sfylmz06

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 13, 2012
1
0
1
13
psp goda oyunlar var ama gözükmüyor.

arkadaşlar benim de sorunum şöyle oyunlar yüklü psp gomda ama gözükmüyor resume game de pes2011 oynuyordum o açılıyor ama oradan pes oynayabiliyorum.game kılasöründen 2 tane oluşmuş yalnız biri silinmiyor içine de girilmiyor diğerinin içinde oyunlar gözüküyor.Sizce bu sorunu çözebilirmiyim nasıl çözerim? yardımcı olabilecek varmı?:tmzyn: