PCSX2 0.96 Legacy SVN r2186 + GSdx 2101 + Gow Fix SVN r1538 64Mb Memory Cart Full Speed God of War 1 + 2 Resident Evil 4 Tekken 5

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Emulation kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PCSX2 0.96 Legacy SVN r2186 + GSdx 2101 + Gow Fix SVN r1538 64Mb Memory Cart Full Speed God of War 1 + 2 Resident Evil 4 Tekken 5 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 80,287 kez görüntülenmiş, 447 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Emulation
Konu Başlığı PCSX2 0.96 Legacy SVN r2186 + GSdx 2101 + Gow Fix SVN r1538 64Mb Memory Cart Full Speed God of War 1 + 2 Resident Evil 4 Tekken 5
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan direnish

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,736
60,618
113
44
Siteye Git
Emulatörün klasöründe bulunan inis klasörünün içerisindekileri silip denermisin Delete

Sakura

Neo-Cps !
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2008
507
8
18
Snk-Neofighters sitesinden Maetel adlı bir üye PCSX2 'ye kendi özel kaynak kodlarını ekleyerek yeni bir inşa oluşturmuş.Birkaç özelliğinini sayalım :

--Arşivde Grafik , Ses ve diğerleri için seçilmiş en iyi plugin bulunmakta.

--Plugin ve diğer ayarlar üretici tarafından hazırlanmış.Size kalan tuşları ayarlamak !

--''VU Cycle Stealing '' adlı yeni Speed Hack sistemi ile birçok oyundaki sorunlar giderilmiş.Örneğin Tekken 5 'teki siyah ekran ve yavaşlama sorunu !

Denedikten sonra detayları açıklarım.

intikam

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2009
10
0
1
40
Snk-Neofighters sitesinden Maetel adlı bir üye PCSX2 'ye kendi özel kaynak kodlarını ekleyerek yeni bir inşa oluşturmuş.Birkaç özelliğinini sayalım :

--Arşivde Grafik , Ses ve diğerleri için seçilmiş en iyi plugin bulunmakta.

--Plugin ve diğer ayarlar üretici tarafından hazırlanmış.Size kalan tuşları ayarlamak !

--''VU Cycle Stealing '' adlı yeni Speed Hack sistemi ile birçok oyundaki sorunlar giderilmiş.Örneğin Tekken 5 'teki siyah ekran ve yavaşlama sorunu !

Denedikten sonra detayları açıklarım.
Sabırsızlıkla bekliyorum, ne varsa hack te var:01:

des

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 29, 2009
33
0
6
44
Selam arkadaşlar....
Oyunlardan en iyi performansı hangi sürümden alıyoruz... PAL mı, NTSC mi ?
:47:

intikam

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2009
10
0
1
40
Shingo arkadaşımızın bahsettiği emulatör denemedim arkadaşlar

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Denedim fakat nafile tekken tagda 40 fps yi göremedim ayrıca bunun bir de 3.5 versiyonu var ona da baktım fakat onunla oyun açılmadı bile:(

buyrun bu da maetelin sitesi
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

NOT: Amacım reklam yapmak değil en stabil emuya ulaşmaktır:)

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,736
60,618
113
44
Siteye Git
Maetel sitesini inceledim ve vermiş olduğu emulatörler ile bizim verdiklerimiz arasında fark yoktur aynı güncellemer mevcudtur ve şuanda bizim sitemizdeki emular daha güncel versiondur :) Kendisi emulatör ikonlarıda vs resim ekleyip yayımlayabilir

Tekken 5 oyununda açılış sorunu yaşayan arkadaşlarımız için stabil versionu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz,içerisindeki save dosyasında God of war 1 ve 2'nin tarafımca bitirilmiş save dosyaları mevcudtur load yapıp kontrol edebilirsiniz :)

Achilles

Xbox 360 Fan
Kayıtlı Üyemiz
Haz 23, 2008
28
0
1
tam da aradığım emulatördü eline koluna sağlık tuna hocam. şimdi oyunları bulmam lazım bir yerlerden.
teşekkürler:)

Sakura

Neo-Cps !
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2008
507
8
18
Dostum Shingo,ekran kartın ve ram biraz düşük ama yinede denemeni tavsiye ederim

Uygun olan sistem çift çekirdek ve 4 çekirdek işlemci
Ati 3850 ekran kartı ve üstü
2 gb ram
Doğru PS2 için tam olarak yeterli değil.Maetel 'e sistemim ile bilgiyi verince bana bazı 2D oyunları ve boyutu ufak olan 3D oyunlarını oynayabileceğimi söyledi.

Ayrıca Vista veya Windows 7 'de DX 10 sayesinde daha iyi sonuçlar alabiliriz.

Zaten bir PS2 konsolum var ama yine de PC'de bazı oyunları oynamak isterim.God of War 1 oyununu tam performans ile oynayacağımı düşünüyorum.Ama denemeden belli olmaz , tabi.En kısa zamanda deneyecem.