PCSX2 0.96 Legacy SVN r2186 + GSdx 2101 + Gow Fix SVN r1538 64Mb Memory Cart Full Speed God of War 1 + 2 Resident Evil 4 Tekken 5

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Emulation kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PCSX2 0.96 Legacy SVN r2186 + GSdx 2101 + Gow Fix SVN r1538 64Mb Memory Cart Full Speed God of War 1 + 2 Resident Evil 4 Tekken 5 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 80,287 kez görüntülenmiş, 447 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Emulation
Konu Başlığı PCSX2 0.96 Legacy SVN r2186 + GSdx 2101 + Gow Fix SVN r1538 64Mb Memory Cart Full Speed God of War 1 + 2 Resident Evil 4 Tekken 5
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan direnish

elgado

Kayıtlı Üye
ADMİN
Moderatör
FORUMSAHİBİ
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2008
556
2
18
Siteye Git
Emulatöre çevirmek gibi birşeyde neolaki :)
emulatörun cdvd pluginsini ayarlarsan pc'nin dvdromuna oyunu takarsan elindeki oyunu açarsın dostum

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
doğru diyorsunda bişeyi unutuyorsun internetten inenleri yapıyorum o kolay benim dediğim sidisini nasıl oynıcaz bende sidisi var sidiciden parayla aldım zor olan o onu yapmak nerdeyse imkansızmış öyle duydum bende başkaların yalancısıyım neyse bende oynamayı veririm o oyunu ilgilendiğin için sağol elgado

elgado

Kayıtlı Üye
ADMİN
Moderatör
FORUMSAHİBİ
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2008
556
2
18
Siteye Git
Oynarsın arkadaşım niye oynayamazmışsın nie imkansızmış :D

Dvdroma oyun cd'sini tak sonra emutorun ayarlarından pluginslere gel oradan cdvd pluginsini ilk resimde gördüğün gibi ayarla sonra confige gir oradanda sürücünü seç sonra oyunu çalıştır olacaktır :D

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
sidi sürücüsü bildiğimiz c veya d sürücülerimi bide ps2 emulatörü çok kasıyo diyolar

benim pc min özellikleri kısaca işlemci intel core 2 duo işlemci yani çift çekirdekli 2 gb ram
ekran kartı redeon atı-052x pc yi aldığımda ozaman özellikleri iyiydi /2008/08/12 tarihinde aldım şimdi pc min özellikleri hemen hemen en kötü bilgisayar özelliklerini yükseltemedim garanti süresi 2 yıl bu yıl aldığım tarih te bitiyor ozaman özelliklerini üst seviyeye çıkartmayı düşünüyorum neyse çok sağol arkadaşım elgado

Bump: söylediğin gibiyse kolaymış ama çalışırsa sen denedinmi elgado arkadaşım çalışıp çalışmadığını biliyormusun yoksa başkasındanmı duydun teşekkürler

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
anladım senide uğraştırdım kusura bakma çok sağol elgado arkadaşım

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
42
Şöyle bir uyarı almamın sebebi ne olabilir arkadaşlar.

Gnu gettex dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.

elgado

Kayıtlı Üye
ADMİN
Moderatör
FORUMSAHİBİ
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2008
556
2
18
Siteye Git
Şöyle bir uyarı almamın sebebi ne olabilir arkadaşlar.

Gnu gettex dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.
Aşağıdaki linkte olanı yükle dostum

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
bu emulatorun biosları içinde hazırmı yoksa ayrımı indirmemiz gerekir cevabınızı bekliyorum teşekkürler