PCSX2 0.96 Legacy SVN r2186 + GSdx 2101 + Gow Fix SVN r1538 64Mb Memory Cart Full Speed God of War 1 + 2 Resident Evil 4 Tekken 5

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Emulation kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PCSX2 0.96 Legacy SVN r2186 + GSdx 2101 + Gow Fix SVN r1538 64Mb Memory Cart Full Speed God of War 1 + 2 Resident Evil 4 Tekken 5 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 80,287 kez görüntülenmiş, 447 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Emulation
Konu Başlığı PCSX2 0.96 Legacy SVN r2186 + GSdx 2101 + Gow Fix SVN r1538 64Mb Memory Cart Full Speed God of War 1 + 2 Resident Evil 4 Tekken 5
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan direnish

konohali

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 14, 2009
141
39
28
32
selam oyunların demolarda siyah lık oluyor demolar bozuluyor tekken tag ın demo su net değil hep siyah çıkıyor tekken tag ı 45 fpsnin üstüne çıkamıyorum
Sistemim:
İntel Core 2 Quad Q9300
Ati HD 4650 1 GB DDR2
4 GB RAM DDR3

narutimate accel 2 clock tower 3 narutimate hero 3 urban reign god of war 2 bu oyunları 60 fps oynuyorum tekken tag 60 fps oynayamıyorum :) önericeğiniz ayarlar varmı dx10 plugin kullanıyorum

1ht1baron

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 4, 2009
8
0
1
Aşağıdaki linkte olanı yükle dostum

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Aynı hata bende de çıkıyor.Verdiğin link malesef işe yaramıyor.Zaten directx in Şubat yani son sürümü yüklü.Bence emulatör eksik olarak koyulmuş. 1,25mb boyutunda ps2 emulatörü olmaz.Biri emulatörle ilgilenirse sevinirim.Emulatörün içinden 3 tane şey çıkıyor zaten onlara da girilmiyor.

bhr!

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 1, 2010
1
0
1
lutfen yardımcı olurmusnuz

bn godofwar 2yı oynuorum ama bır yerden sonra oyun takılıor :S oyunu bır dukkndn aldım ındırmedım?

sibermesut

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 24, 2010
6
0
1
46
god of war 2 de donma sorunu yaşıyorum skip mpeg'de işe yaramıyor ya da ben yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

sibermesut

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 24, 2010
6
0
1
46
the seeds of time bölümünde bir video giriyor amcamız geliyor konuşma yapıyor tam kılıcı çektiği an oyun donuyor.

Bump: arkadaşlar gerçekten yoruldum birinizin ilgisini yardımını bekliyorum herkesin sorunları çözülmüş kaç haftadır uğraşıyorum sorunu çözebilmek için kimse mi ilgilenmez... skip mpeg diyorlar esc bastım oyun kapandı önüme pcsx2 geldi ordan denilenleri yaptım" enable patch" de dedim execute diyince oyun açılmadı ne yapmam gerek steeds of time bölümünde o amcada oyun donuyor yardımlarınızı bekliyorum.

Bump: ilk sayfada verilen 0.9.6 linkin içindeki dosyalar bozuktur yetkililere duyrulur. topu topu 3 dosya çıkıyor neyle çalışcak program.:p ayrıca ilgilenilmiyor site...

elgado

Kayıtlı Üye
ADMİN
Moderatör
FORUMSAHİBİ
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2008
556
2
18
Siteye Git
Dostum dur acele etme hemen ilgilenmiyorlarki falan yazma :D

0.97 sürümü denedinmi peki save state yap ve yaptığın save dosyası ile oyunu 0.97 sürümünde aç load yap bakalım takılacakmı

sibermesut

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 24, 2010
6
0
1
46
0.9.7 exe hatası veriyor hiç bir şekilde pcsx2 çalıştıramıyorum dışardan yükledğiim zaman,zaten oynadığım oynuda cd'ciden aldım otomatik açılıyor. 4 çekirdekli bilgisayarım var 4 gb ram var 1 gb ekran kartı var sistemin kaldıramayacağını düşünmüyorum.

Refleton

Forum Admini
Forum Admini
Eki 27, 2008
1,042
123
63
46
0.9.7 exe hatası veriyor hiç bir şekilde pcsx2 çalıştıramıyorum dışardan yükledğiim zaman,zaten oynadığım oynuda cd'ciden aldım otomatik açılıyor. 4 çekirdekli bilgisayarım var 4 gb ram var 1 gb ekran kartı var sistemin kaldıramayacağını düşünmüyorum.
Yeniden indirip dene bendede aynısı olmuştu, açmaya çalışırken çalışmayı durdrdu hatası veriyordu tekrar indirp kurduğumda sorun kalmamıştı.
Sistemin benimkiyle aynı diyebilirim, diğer
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Emulatörü biraz daha gelişmiş bende o daha iyi çalışıyor onuda dene istersen.

sibermesut

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 24, 2010
6
0
1
46
teşekkür ederim refleton god of war'ı çalıştırabildim ama god of war 2 cd olduğu için çalştıramıyorum oyunu kurdum program files'a 0.9.7'e nasıl aktarcam bilmiyorum.