Prince of Persia The Forgotten Sands EUR-USA FULL ISO 701 MB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Prince of Persia The Forgotten Sands EUR-USA FULL ISO 701 MB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,136 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Prince of Persia The Forgotten Sands EUR-USA FULL ISO 701 MB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hako

Saym07

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 4, 2011
2
0
1
Bu siteye Erişim Hakkı yoktur diyor yenilerseniz sevinirim Hako

ufukdegir

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 15, 2011
2
0
1
6.35 ve Prometheus da çalıştına eminmiyiz lakin bende çalışmamakta hem M33 driverinde hamde NP9660 da denedim ama tık yok

nikita

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 29, 2011
5
0
1
malesef çalıştıramadım 6,35 var her oyun çalışıyor bu çalışmıyor :S

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,255
113
Bu oyun 6.35 PRO-B5 de çalışıyor şimdi denedim Aşağıdaki recovery ayarlarını kullanın .Tabii oyunu benden indirdiyseniz..

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

nikita

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 29, 2011
5
0
1
Bu oyun 6.35 PRO-B5 de çalışıyor şimdi denedim Aşağıdaki recovery ayarlarını kullanın .Tabii oyunu benden indirdiyseniz..

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
hako dostum ben daha bu olayda yeniyim bana biraz daha açık bilgi verme şansın varmı? Şu konuda:
recovery ayarlarına nerden gireceğim tam olarak bilemiyorum dedğim gibi daha yeniyim 6.35 PRO var ama hangi versiyon onuda bilmiyorum bu iki konuda bana yardımcı olursan minnettar olurum ilgin ve alakana şimdiden çok teşekkürler

dediğim gibi tüm oyunları senden indirdim hepsini oynuyorum ama bu oyun haricinde :S emeğine sağlık herşey için

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,255
113
Recovery psp açıkken "select" tuşuna basınca gelir.. Oradan ayarlarını aşağıdaki gibi yapabilirsin..

CPU Clock XMB : 222/111
CPU Clock GAME : 222/111
UMD Mod : Sony NP9660

Versionu ise psp de sol tarafta menüler vardır.Orada "System Settings" yazan yere gel onun içinde "System Information" yazan yere gir .. Orada firmware de versionunun ne olduğu yazar..

nikita

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 29, 2011
5
0
1
Recovery psp açıkken "select" tuşuna basınca gelir.. Oradan ayarlarını aşağıdaki gibi yapabilirsin..

CPU Clock XMB : 222/111
CPU Clock GAME : 222/111
UMD Mod : Sony NP9660

Versionu ise psp de sol tarafta menüler vardır.Orada "System Settings" yazan yere gel onun içinde "System Information" yazan yere gir .. Orada firmware de versionunun ne olduğu yazar..
teşekkürler emeğin için ve bana zaman ayırdığın için allah razı olsun

Bump: dediklerini denetim fakat oyun çalışmadı bendeki 6.35 eski sürümmüş onu yeniledim 6.35 PRO-B5 yaptım ayarlarıda tarif ettiğin gibi hallettim süper çalışıyor tekrar emeğine sağlık 6.35 PRO-B5 sanırım sabit bu yüzden çok iyi oldu denemeden önce korkmuştum daha acemilik işte ama tıkır tıkır oyunlar çalışıyor çok sağol eline sağlık