Prince of Persia The Forgotten Sands EUR-USA FULL ISO 701 MB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Prince of Persia The Forgotten Sands EUR-USA FULL ISO 701 MB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,125 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Prince of Persia The Forgotten Sands EUR-USA FULL ISO 701 MB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hako

brkyzc

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2011
2
0
1
38
bu oyunu ben indirdim ama benm psp de oyuna girerken ekran kararıyor ama oyun açılmıyor

GodDamnMan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 1, 2011
480
0
16
Çoğu PoP oyunu gibi güzel olmuş.Ama bu oyunda Prens biraz özürlü galiba.zıplatmaya yalışıyorum,duvar koşusu yapıyor.Zamanı kontrol etme olayı yok.Zamanı geri alma saçma olmuş bu oyunda.Zamanı yavaşlatamıyoruz.Ama dövüşleri zevkli ve hpolama zıplama olayı oyunu en güzel yeri.Ama yerler çökerken Prnes'teki kontrol sorunları dünyanın en mülayim insanını bile yoldan çıkarabiliyor.Platform sevenlere önerilir...

50_ugurkan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 6, 2010
47
0
6
45
bu oyunu donmadan oynamak istiyorum :) eski oyunu sildim cso uzantılıydı sürekli donuyodu psp kapanıyodu bu sorun olmaz değmi artk...tekrar burdan yükledim hako usta...

Bump: aynı sorun devam ediyor oyun donuyor 5.50 gen

Bump: neden donuyor hako..

payitaht70

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 8, 2009
4
0
1
yaa benim psp systemi 5.50 prome-2 prince of persia the forgotten sands calismiyor oyunu actigimda siyah ekranda kaliyor dediginiz tum ayarlari degistirdim ama yine calismadi yardimci olurmusunuz??? simdiden tesekkurler

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,248
113
yaa benim psp systemi 5.50 prome-2 prince of persia the forgotten sands calismiyor oyunu actigimda siyah ekranda kaliyor dediginiz tum ayarlari degistirdim ama yine calismadi yardimci olurmusunuz??? simdiden tesekkurler
bu oyunu donmadan oynamak istiyorum :) eski oyunu sildim cso uzantılıydı sürekli donuyodu psp kapanıyodu bu sorun olmaz değmi artk...tekrar burdan yükledim hako usta...
Sizler üstteki FIXED yazan ISO yu yani EUR versionu indirmeniz gerekir... Eğer onu indirdiğiniz halde çalışmıyorsa versionunuzdan yada kartınızdan kaynaklanıyordur...