Pro Evolution Soccer 2012 TÜRKÇE EUR-USA FULL ISO 1.21 GB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Pro Evolution Soccer 2012 TÜRKÇE EUR-USA FULL ISO 1.21 GB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,327 kez görüntülenmiş, 59 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Pro Evolution Soccer 2012 TÜRKÇE EUR-USA FULL ISO 1.21 GB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tolga1173

tolgatolga_1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 15, 2012
2
0
1
34
hako kardeşim ben bu sosyaları indirdim fakat birleştirmede problem yaşıorum eline emegine saglık paylasmısın ama bana biraz daha yardımcı olursan çok sewinicem kardeşim ii çalışmalar kolay gelsin

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,147
113
MotherBoard
hako kardeşim ben bu sosyaları indirdim fakat birleştirmede problem yaşıorum eline emegine saglık paylasmısın ama bana biraz daha yardımcı olursan çok sewinicem kardeşim ii çalışmalar kolay gelsin
Birleştirmede nasıl bir problem yaşıyorsun acaba? İndirdiğiniz partları bi klasöre kopyalayın sonra part1 e sağ tıklayın Dizine çıkart diyin şifreyi girin sonra o çıkarmaya başlayacaktır tabiiki partları çıkarmak için pc nizde winrar ın kurulu olması gereklidir.

tolgatolga_1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 15, 2012
2
0
1
34
kardeşim bu dediginizi uyguluyorum fakat partları yarıda kesip hata raporu weriyo geneldede dosya olmamasına ramen bu dosya wardır gibi bi uyarı geliyor ama tekrar denicem bidaha silip indirdim ilgine teşekkürler

Bump: ben yanlışı hepsini seçip dizine çıkart diyerek yapıyormusum 1kopuk kardeşim teşekkür ederim ii günler hallettim şu anda

memoli_18

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 26, 2011
14
0
1
36
Anladım. Eskiden başka bir forumda da böyle sorunlar olurdu ama arkadaş kırılan linkleri ne kadar uzun sürecek olsa da yenilerdi. :)

memoli_18

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 26, 2011
14
0
1
36
Fark ettim dostum. Ne kadar çabucak çekiyordum oyunları rahat rahat. :) Neyse hayırlısı olsun inşallah.

Nabuchadnezzar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2012
2
0
1
IFile Linkleri

Merhaba, oglum için Türkçe versiyonunu iindirmeye calisiyorum ama maalesef linklerin tamami kirik :(
Eger IFile linklerini yenileyebilirseniz çok memnun olurum. Simdiden Tesekkürler...

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,251
113
Oğlunuzun adına üzüldüm çünkü bütün linkler çalışıyor...Acaba başka bir sayfayamı tıkladınız...