Xbox 360 Türkçe Yama Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü kategorisinde Neil tarafından oluşturulan Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,293 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü
Konu Başlığı Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Neil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Neil

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
477
558
93
- Neil : " Nitr0 @Nitr0 " kardeşimizin PS4 platformu için tüketime sunduğu mükemmel yamayı Xbox 360 ve mümkün olursa PS3 platformlarında çalıştırmak için çalışma başlattım. "Castellanos" gereken araçları sağladı umarım proje başarıyla sonuçlanır.

Not: Desteklerinize açığım.

- 14.09.2026 " PS4 Türkçe yaması ve Xbox 360 oyunu indirildi ve inceleme, karşılaştırma başladı."

- Ön inceleme sonucu PS4 ve Xbox dosyalarının uyuşmadıkları saptandı. Bu yeni sıfırdan yapılabilecek bir çeviri ihtimali doğuruyor.

- 15.09.2026 " .bin uzantılı metin içeren dosyaların txt-csv vb dökebilecek araç olmadığı için sürecin uzayacağı görüldü.
-Bir metin txt çıkarıcı araç bulundu. Art.rcf'den 3000 Satıra yakın 1 metin çıkarıldı. 00audio.rcf dosyasından metin çıkarılamadı.
-00audio.rcf dosyası ayıklandı ve onbinlerce .p3d uzantılı dosya ayıklanıyor..
-.p3d uzantılı dosyaların hemen hemen hepsinin ingilizce metin içerdikleri görüldü.
-.p3d uzantılı dosyalar için araç lazım.
-p3d uzantılı dosyalar için araç yazılıyor.

-16.09.2026 " p3d uzantılı altyazı dosyalarına araç yazıldı ama oyun altyazıyı görmüyor. Sorunun çözümü için uğraşıyorum eğer "2" içinde çözemezsem projeyi iptal etmek zorunda kalabilirim.
- Yapılan son incelemede oluşturulan p3d uzantılı test altyazı dosyasının çalışmama sebebinin "Gibbed" aracı olduğunu gördüm. p3d uzantılı altyazı dosyalarının tamamen çözülmeleri halinde PS3/XBOX360 Platformları için yama tüketime sunulacaktır...

-16.09.2026 " Çok fazla sayıda p3d uzantılı altyazı dosyası olduğu için ve gerçekten bize yakışan eksiksiz bir yama yapabilmek adına sabredeceğiz..

Son düzenleme:

Neil

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
477
558
93
-17.09.2026 " Ana menü, görev yazıları, iskelet çevirisi başladı."
- TR Font yapıldı.
- Oyun çevirisi "altyazılar hariç" tamamlandı.

Son düzenleme:

Neil

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
477
558
93
18.08.2026 son durum : altyazı dosyaları özellikle giriş videosuna türkçe altyazı eklendi fakat 00audio.rcf ve 01audio.rcf gibi dosyaların içindeki p3d yapısı farklı olduğu için açılamadı!

Nitr0

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 10, 2024
334
1,023
93
inan sana yardımcı olmak isterdim ama diğer projelerle uğraşıyorum yetişmiyor kusura bakma tekrardan kolay gelsin

Neil

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
477
558
93
bu ne lanet bir oyunmuş böyle o kadar yama yaptık bunun kadar dosyası olan oyunu ilk defa görüyorum