Xbox 360 Türkçe Yama Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü kategorisinde Neil tarafından oluşturulan Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,293 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü
Konu Başlığı Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Neil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Neil

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
477
558
93
altyazıları çözdüm ama mesele altyazıları çözme meselesi değil mesele 8885 tane olması :(

Nitr0

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 10, 2024
334
1,023
93
ben ps4 e bile yaparken o kadar çok cebeleştim ki anlatamam bi ara bırakacaktım gerçekten artık hata hata hata baktım biraz ilerleme var bitireyim dedim aman bu seri 3.oyun falan çıkarmasın :)

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,368
56,992
113
ben ps4 e bile yaparken o kadar çok cebeleştim ki anlatamam bi ara bırakacaktım gerçekten artık hata hata hata baktım biraz ilerleme var bitireyim dedim aman bu seri 3.oyun falan çıkarmasın :)
😂😂😂

Çıkmaz artık 3. oyun bence. Bu son birkaç senedir hortlatıp durdular ama hepsi boş çıktı.

Bu pro yapmasıyla gerçekten uğraşılmaz. Nasıl yaptığımı bile unuttum, o derece😂

Nitr0

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 10, 2024
334
1,023
93
😂😂😂

Çıkmaz artık 3. oyun bence. Bu son birkaç senedir hortlatıp durdular ama hepsi boş çıktı.

Bu pro yapmasıyla gerçekten uğraşılmaz. Nasıl yaptığımı bile unuttum, o derece😂
bende aynı şekilde abim senin verdiğin toolla birlikte kendimde bir python betiği yazdım ikisini harmanladım birşekilde yaptım :)

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,368
56,992
113
bende aynı şekilde abim senin verdiğin toolla birlikte kendimde bir python betiği yazdım ikisini harmanladım birşekilde yaptım :)
O değil de scarface oyunu vardı, PS2 keşke o da çıksaydı😂 Aracı da vardı

Dur gaz vereyim, ha MyBe&Ka @MyBe&Ka abi😂

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2022
461
2,065
93
O değil de scarface oyunu vardı, PS2 keşke o da çıksaydı😂 Aracı da vardı

Dur gaz vereyim, ha MyBe&Ka @MyBe&Ka abi😂
Çok şükür sf6 ile konuyu kapattım ben diye düşünüyordum. Ufak yardımlaşma olabilir ama :) Sadece altyazı mı kaldı Neil @Neil ... İstersen özelden yaz konuşalım. Zaten çözmüşsün toplu şekilde halletmek kalıyor geriye.