- Nis 28, 2023
- 482
- 565
- 93
-
Öne çıkan konu
Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Neil : Gerçekten gördüğüm en zor dosya yapısı ile karşı karşıya kaldım. Mahvetti bizi.
@MyBe&Ka
kardeşim yardım teklifinde bulundu ama yama yapan bütün arkadaşlarımıza yardım ettiği için ve Hellboy yamamda destek aldığım için onu meşgul etmek istemedim. Her şeyi yaptım, bittiğini düşündüm ama oyunun hikayesini anlamanız açısında çok önemli bir kaç dosyanın Xbox 360 platformunda farklı olduğunu gördüm bu noktada devreye
@Nitr0
kardeşim girdi. Bu oyunun dosya yapısına yabancı değildi ve sorunu çözdü. "Bu bir yama değildir bu oyunun Türkçe yama gömülmüş tam halidir." Binlerce dosya işlendi haliyle yama da eksikler olabilir, yanlışlar olabilir ama Xbox 360 platformunda dünya'da tek diyebiliriz. Oyun kapağı için
@Castellanos
'a teşekkürler.
OYUN HAKKINDA
2009 yapımı açık dünya aksiyon oyunu Prototype, Blacklight virüsü nedeniyle kaosa sürüklenen New York'ta hafızasını kaybetmiş bir anti-kahraman olan Alex Mercer'ın hikayesini anlatır. Şekil değiştirme güçleriniz sayesinde kollarınızı ölümcül silahlara dönüştürebilir, gökdelenlerin üzerinde özgürce dolaşabilir ve düşmanlarınızı tüketerek onların kılığına girebilirsiniz. Temel amacınız; mutasyona uğramış yaratıklar ve acımasız Blackwatch askerleriyle savaşırken geçmişinizin sırlarını ortaya çıkarmaktır.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
NEİL
NITR0
XBOX 360 TOOL VE PAKETLEME
NOOB
NEIL
NITR0
CASTELLANOS
TÜRKÇE FONT
NEİL
XBOX 360 PORT
NEIL
OYNANIŞ VİDEOSU
Xenia emülatörünüz ile video çekip
@Castellanos
'a gönderirseniz seviniriz.
Neil : Gerçekten gördüğüm en zor dosya yapısı ile karşı karşıya kaldım. Mahvetti bizi.
OYUN HAKKINDA
2009 yapımı açık dünya aksiyon oyunu Prototype, Blacklight virüsü nedeniyle kaosa sürüklenen New York'ta hafızasını kaybetmiş bir anti-kahraman olan Alex Mercer'ın hikayesini anlatır. Şekil değiştirme güçleriniz sayesinde kollarınızı ölümcül silahlara dönüştürebilir, gökdelenlerin üzerinde özgürce dolaşabilir ve düşmanlarınızı tüketerek onların kılığına girebilirsiniz. Temel amacınız; mutasyona uğramış yaratıklar ve acımasız Blackwatch askerleriyle savaşırken geçmişinizin sırlarını ortaya çıkarmaktır.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
NEİL
NITR0
XBOX 360 TOOL VE PAKETLEME
NOOB
NEIL
NITR0
CASTELLANOS
TÜRKÇE FONT
NEİL
XBOX 360 PORT
NEIL
OYNANIŞ VİDEOSU
Xenia emülatörünüz ile video çekip
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Moderatör tarafında düzenlendi:

🫶