Xbox 360 Türkçe Yama Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü kategorisinde Neil tarafından oluşturulan Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,885 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü
Konu Başlığı Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Neil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Neil

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
482
565
93
Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Prototype Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Neil : Gerçekten gördüğüm en zor dosya yapısı ile karşı karşıya kaldım. Mahvetti bizi.
MyBe&Ka @MyBe&Ka kardeşim yardım teklifinde bulundu ama yama yapan bütün arkadaşlarımıza yardım ettiği için ve Hellboy yamamda destek aldığım için onu meşgul etmek istemedim. Her şeyi yaptım, bittiğini düşündüm ama oyunun hikayesini anlamanız açısında çok önemli bir kaç dosyanın Xbox 360 platformunda farklı olduğunu gördüm bu noktada devreye Nitr0 @Nitr0 kardeşim girdi. Bu oyunun dosya yapısına yabancı değildi ve sorunu çözdü. "Bu bir yama değildir bu oyunun Türkçe yama gömülmüş tam halidir." Binlerce dosya işlendi haliyle yama da eksikler olabilir, yanlışlar olabilir ama Xbox 360 platformunda dünya'da tek diyebiliriz. Oyun kapağı için Castellanos @Castellanos 'a teşekkürler.

OYUN HAKKINDA
2009 yapımı açık dünya aksiyon oyunu Prototype, Blacklight virüsü nedeniyle kaosa sürüklenen New York'ta hafızasını kaybetmiş bir anti-kahraman olan Alex Mercer'ın hikayesini anlatır. Şekil değiştirme güçleriniz sayesinde kollarınızı ölümcül silahlara dönüştürebilir, gökdelenlerin üzerinde özgürce dolaşabilir ve düşmanlarınızı tüketerek onların kılığına girebilirsiniz. Temel amacınız; mutasyona uğramış yaratıklar ve acımasız Blackwatch askerleriyle savaşırken geçmişinizin sırlarını ortaya çıkarmaktır.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
NEİL
NITR0

XBOX 360 TOOL VE PAKETLEME
NOOB
NEIL
NITR0
CASTELLANOS

TÜRKÇE FONT
NEİL

XBOX 360 PORT
NEIL

OYNANIŞ VİDEOSU

Xenia emülatörünüz ile video çekip Castellanos @Castellanos 'a gönderirseniz seviniriz.

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Neil

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
482
565
93
-17.09.2026 " Ana menü, görev yazıları, iskelet çevirisi başladı."
- TR Font yapıldı.
- Oyun çevirisi "altyazılar hariç" tamamlandı.

Son düzenleme:

Neil

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
482
565
93
18.08.2026 son durum : altyazı dosyaları özellikle giriş videosuna türkçe altyazı eklendi fakat 00audio.rcf ve 01audio.rcf gibi dosyaların içindeki p3d yapısı farklı olduğu için açılamadı!

Nitr0

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 10, 2024
346
1,087
93
inan sana yardımcı olmak isterdim ama diğer projelerle uğraşıyorum yetişmiyor kusura bakma tekrardan kolay gelsin

Neil

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
482
565
93
bu ne lanet bir oyunmuş böyle o kadar yama yaptık bunun kadar dosyası olan oyunu ilk defa görüyorum