ps 2 hdd bilgi alma !!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde awarahoon82 tarafından oluşturulan ps 2 hdd bilgi alma !! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,637 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı ps 2 hdd bilgi alma !!
Konbuyu başlatan awarahoon82
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan (D33P)

awarahoon82

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2011
8
0
1
44
öncelikle selamlar arkadaşlar.bende ps3 ve ps2 var.benim iki oglan var biri 7 biri 4 yasında ps2 yi onlara verdim malum ps2 oyun dvdlerini hemen çiziyolar.ps2 nin modeli 90004 ve matrix cip takılı.memory cardda sms - hd loader - usb advance - ps2 loader - esr yüklü.ben bir harici usb hdd alayım takayım diyorum.ama kimisi çalıştırır kimi yerdede siyah ekran çıkar çalıştırmaz yazıyor.aslı nedir bu işin ? eger çalıştırırsa kaç gb ( 250 gb yetermi ? ) ve ne marka almam lazım ??

iyi çalışmalar !!!

adestim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2010
324
79
28
44
makinadaki usb girişinin aktarım hızı yetersiz kalır.bazı oyunları çalıştırabilir ama tatmin edici bir akıcılıkta oynayamazssın.ettiğin masrafa değmez.

awarahoon82

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2011
8
0
1
44
Peki soyle yapsam usb den oynayabiliyolar ama 1 tane oldugu icin surekli crash racing istiyor ertesi gun nitro card atiyom 3 gun sonra bugs buny istiyolar.surekli ugrastiriyolar beni.4 veya 5 adet usb bellek alsam zaten oynadiklari oyun o kadar. Usb bellegin aktarim hizi ile 250 gb hdd nin aktarim hizi farklimidir.usb den daha iyi randiman alirmiyiz yoksa bir fark olmazmi ?

(D33P)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2010
295
9
18
hic birsey farketmeyecektir gene yıllar once usb hdd den oyun oynama rehberi olan bi konu acmıstım hd loader bolumune illa yapıp denemek istiyorum diyorsan ve bu arada her oyun calısmıyo belirli oyunlar calısıyor onlarda kısıtlı zaten