Ps 2 kalın kasa Hd Loader

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde IIthelastII tarafından oluşturulan Ps 2 kalın kasa Hd Loader başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,587 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Ps 2 kalın kasa Hd Loader
Konbuyu başlatan IIthelastII
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan IIthelastII

IIthelastII

Erişim Engelli
Kas 13, 2009
6
0
1
36
iyi günler bende hdd var elimde kalın kasaya baglamak istiyorum herşey mevcut elimde fakat winhiip ile actıgımda boot dosyayı istiyor yani ps2 formatına çevirmem lazım hddyi bunu nasıl yapabilirim illa gözü olan bir ps2 şartmı eger şartsa hd loaderi orjnai satın almıyacagım icin çipsiz gözü çalışan ps2 de kopya cdyi okurmu okursa hdd yi ps2 formatına çevirebilirmiyim çipsiz ps2 de?

Bump: beyler bilen birisi cevaplasın acil

Faradrim

Super Moderator
Yönetici
Super Moderatör
Tem 11, 2008
513
21
18
38
Çipli ve gözü çalışan bir cihaz lazım. HDloader dvd ise hdd ye format atarsın daha sonra ister oyunları dvd ye koyup kopyalarsın ister pc den. Zaten oyunları pcden hddye atsan bile hdloader yani Freemcboot olmadan çalışmayacaktır. Sistemi başka bir cihazdan yapıpda kullanabilirsin. Sürekli hddyi çıkarıp oyun ekleyeceğin zaman eklersin. Dediğim gibi modlanmış hafıza kartı yani Freemcboot a ihtiyacın var.

IIthelastII

Erişim Engelli
Kas 13, 2009
6
0
1
36
Çipli ve gözü çalışan bir cihaz lazım. HDloader dvd ise hdd ye format atarsın daha sonra ister oyunları dvd ye koyup kopyalarsın ister pc den. Zaten oyunları pcden hddye atsan bile hdloader yani Freemcboot olmadan çalışmayacaktır. Sistemi başka bir cihazdan yapıpda kullanabilirsin. Sürekli hddyi çıkarıp oyun ekleyeceğin zaman eklersin. Dediğim gibi modlanmış hafıza kartı yani Freemcboot a ihtiyacın var.

şef benim anlamadıgım gözü çalışan ps2 de hdd yi ps2 formatına çevirip pc den winhiiple atamazmıyım oyunları bende önceki ps2 de memory cartsız direk açıyodum ben memory kartsız açmak istiyorum yani demek istediğim gözü çalışan ps2 de hdd yi ps2 formatına çevirdikten sonra winnhiple atamazmıyız oyunları atsak bile çalışmazmı ?

Faradrim

Super Moderator
Yönetici
Super Moderatör
Tem 11, 2008
513
21
18
38
Elinde ikinci kalın kasa gözü çalışan çipli cihaz varsa yaparsın. HDD yi biçimlendirebilirsin, sonra gözü bozuk diğer cihaza takar ya da oyun atabilirsin. Oyunları oynayabilmen için HDLoader DVD versiyonu ya da hafıza kartı versiyonu olması gerekir (Freemcboot). Aynı şekilde hafıza kartın yoksa diğer cihazda yapabilirsin DVD ile.

IIthelastII

Erişim Engelli
Kas 13, 2009
6
0
1
36
Elinde ikinci kalın kasa gözü çalışan çipli cihaz varsa yaparsın. HDD yi biçimlendirebilirsin, sonra gözü bozuk diğer cihaza takar ya da oyun atabilirsin. Oyunları oynayabilmen için HDLoader DVD versiyonu ya da hafıza kartı versiyonu olması gerekir (Freemcboot). Aynı şekilde hafıza kartın yoksa diğer cihazda yapabilirsin DVD ile.
saol teşekkür ederim cevaplıgın için