PS Vita’ya Müzik Yüklemek

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita Rehberler ve FAQs kategorisinde yasco tarafından oluşturulan PS Vita’ya Müzik Yüklemek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,232 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita Rehberler ve FAQs
Konu Başlığı PS Vita’ya Müzik Yüklemek
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan roverandom

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,492
113
39
Siteye Git
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

PlayStation Vita her ne kadar oyun odaklı bir cihaz olsa da diğer multimedya özelliklerini de bünyesinde barındırıyor. Yüklü olarak gelen Music Player uygulaması size kendi müziklerinizi dinleme imkanı sunuyor.

PS Vita’ya, PC veya PlayStation 3‘ünüz aracılığıyla müzik yükleyebilirsiniz. Bilgisayardan yükleme yapabilmeniz için İçerik Yöneticisi (MAC/PC) kurulu olmalıdır.
Müzikleri Aktarmak

Vita’yı USB kablosu ile PS3 veya PC’e bağlayın.
PC/MAC’inize
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
yükleyin.

Vita’dan Content Manager uygulamasını çalıştırın.

Tercihinize göre PS3 veya PC seçeneğini seçin

Copy Content’den PC/PS3 —> PS Vita System seçiminizi yapın.

Bu ekranda seçiminizi Music olarak yapın. Müzikleri bir sonraki ekranda seçebileceğiz.

Aktarmak istediğiniz şarkı, sanatçı veya albüm seçiminizi yapın ve “copy“i seçin.

Son olarak OK‘u seçtiğinizde müzikleriniz Vita’nın hafıza kartına aktarılmaya başlanacak.

İşlem tamamlandı. Content Manager uygulamasını kapatabilirsiniz.
Seçtiğiniz müzikler PS Vita’ya yüklendi. Music Player uygulamasından dinleyebilirsiniz.

Alıntı..

haylaz2011

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 28, 2012
1
0
1
33
Öncelikle iyi akşamlar
ben yeniyim bu forumda, dahası bugün psp vita mı ingiltereden aldım...
müzik yüklemek için herşeyi yapıyorum ancak ...
there are no songs diyor... sizce müzik yüklemek için ne yapmam gerekiyor.

roverandom

Shinigami
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2008
846
27
28
46
japonya
Öncelikle iyi akşamlar
ben yeniyim bu forumda, dahası bugün psp vita mı ingiltereden aldım...
müzik yüklemek için herşeyi yapıyorum ancak ...
there are no songs diyor... sizce müzik yüklemek için ne yapmam gerekiyor.
oncelikle pc icin olan programi indirmelisin ,onu pc ye kurduktan sonra gerisini yasco nun anlatiminda oldugu gibi..kolay gelsin

psn de var program.... content manager

bukalemuns

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2009
226
30
28
47
content manager assistant kurdum
c kullanıcılara music video photo gibi klasörler oluştu
film müzik ve resimleri bu klasörlere ekledim
vitayı pcye bağladım
vita ana menüsünde content manageri seçerek müzik film ve resimleri yükledim
avi formatını görmedi ancak mp4 ü direk attı karta

didi77

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2009
1
0
1
46
iyi günler arkadaşlar yeni aldıgım ps vitaya müzik video atamıyorum usb baglıyorum gerekli yazılımıda bilgisayara yukledim ama baglan dedigim anda karsıma sony network alanına baglanmamı söylüyor buraya baglanmadan da müzik video atabilirmiyim teşekkürler

roverandom

Shinigami
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2008
846
27
28
46
japonya
iyi günler arkadaşlar yeni aldıgım ps vitaya müzik video atamıyorum usb baglıyorum gerekli yazılımıda bilgisayara yukledim ama baglan dedigim anda karsıma sony network alanına baglanmamı söylüyor buraya baglanmadan da müzik video atabilirmiyim teşekkürler
yukarda yazilarda nasl baglabacagin yazili

Mr. Death

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 8, 2010
5
0
1
45
ben de bir şey soracaktım bu psvita da psp gibi müzikleri fotoları klasör klasör göstermek yerine hepsini birden gösteriyor.Acaba bunu düzeltmek mümkün mü?Ben biraz kurcaladım ama bir şey bulamadım yardım ederseniz sevinirim.

roverandom

Shinigami
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2008
846
27
28
46
japonya
muzik sayfasinda actiginda gruplar gozukuyor..demekki yapilabiliyor...ben denemedim ama kurcala biraz daha yaparsin