Harici HDD ya da 4-8GB usb bellek edinin
PSXGAMES dosyası açın ve oyunlarınızın imajlarını aynı isimli klasör oluşturarak içine atın, multiman de retro bölümünde oyunlarınızı bulabilirsiniz
PSXGAMES
/CrashBandicoot(klasör)
/CrashBandicoot(imaj)
Oyunlarınızı resimli olarak görmek istiyorsanız
(herhangi bi boyutta olabilir ,bazı oyunlarımda 300x pixellikleri kabul ediyor bazılarında 480x bazılarında 1920x pixelleri kabul ediyor deneme yanılma ile bulacaksınız artık
) indirdiğiniz jpeg resmini oyunla aynı isimde ya da
COVER diye adlandırarak imajın yanına atın
Kendimden örnekler vereyim;Crash bandicoot serisinde resimleri COVER diye adlandırdım ama CTR yarış versiyonunda bunu kabul etmedi de
CTR diye aynı isimle yazınca kabul etti

Bazı PS1 oyunları efsanenizdir çok seversiniz ama bi türlü başından sonuna oynayasınız gelmez başlasanız da yarıda kalır keşke full save olsa da bonuslarla oynasam dersiniz
Böyle oyunlar için netten bulup indirdiğiniz yanlış hatırlamıyorsam
PSV uzantılı save dosyasını MemCardRex adlı programla
VM1 uzantısına çevirip imajın yanına atıyorsunuz ve eğlenmeye devam ediyorsunuz(gamespot ta sürüsünce var)(google da ps1 saves diye arattırın siteyi görürsünüz zaten)
Kendim için CTR oyununu örnek veriyorum, tabi ana menude şifreleri yazarak bosslar açılıyor ama full save ile de şifre ile uğraşma zahmetinden kurtarıyor , arkadaşımla ya da kardeşimle oynarken sıkıntısız devam ediyorum