Ps2 hdd program yükleyecek yer

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde C@PiSh tarafından oluşturulan Ps2 hdd program yükleyecek yer başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,598 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Ps2 hdd program yükleyecek yer
Konbuyu başlatan C@PiSh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rahimece

C@PiSh

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2008
32
0
6
Arkadaşlar elimde çipli hdd'li ps2 var ancak hddnin programı yok yani hdloader sanırım. O olmadan da makine çalışmıyor.
Bunu makineye yükleyecek bir dükkan biliyor musunuz? Ayrıca orada içine oyun da attırmak istiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,492
113
39
Siteye Git
ben sana yardımcı olurum kardeşim ister makinanı getir ister kargo ile yolla fark etmez programını yüklerim...​

C@PiSh

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2008
32
0
6
Yerin nerede peki? Bir gün işten çıkınca makineyle geleyim. Yalnız makinenin adaptörleri yok o yüzden bir servise götüreyim demiştim. Alet de başkasının, yaptırayım oyun yükleyip gere vereyim, kurtulayım.

FATAL1TY

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 27, 2009
11
0
1
kadıköye yakınsan getir halledelim 5 dk da sadece makinayı getirsen yeterli

C@PiSh

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2008
32
0
6
Yakın değilim ama bayramdan sonraki Cumartesi gelirim uygunsa.

Adrenalin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 31, 2008
19
0
1
41
Arkadaşım bu reklam değildir herkes bi şekilde yardımcı olmaya çalışıyor sen götür götürme ama bu reklam değildir peki o arkadaş öyle demese ona kim yardımcı olacak gayet mantıklı

rahimece

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 9, 2011
2
0
1
Siteye Git
Merhaba

elimde fazladan bir ps2 hdd'li cihaz var,slim ile oynarken kardeşim süreki dvd'lere zarar verdiği için extradan
hdd'li bir cihaz almıştım gg'den..içerisinde çok az oyun vardı birkaç oyun eklemek istedim win7 işletim sisteminden dolayı önce biçimlendirme ile disk bilgilerini kaybettim sonrasında
daha önce yanlış bağlantıdan dolayı takılı olan hdd'si yanınca tamamen elimdeki hdd gitti..

bende yeni bir 160'lık ide hdd alıp içerisinde 20 kadar oyunu attım
hdd içerisinde uLaunch'u iso olarak attık

slim olan ps2 bazı oyunlarda donuyor özellikle aşırı ısınınca ve karşılıklı oyunlarda bütün zevkiniz kaçıyor..
hdd'li olan ise 6 aydır öylece yatıyordu karar verdim düzeltmeye sonunda :)

aldığım kişi ile irtibat kuramıyorum bu konuda kendimde tam teşekküllü bir tarif edinemedim
her ne kadar bayan olsamda elim çok yatkındır bilişimci olmakdan dolayı..

cihazın dvd okuyucusu yok lakin elimdeki diğer ps ile memory card vasitası ile istenen programı kurabilirim,

hdloader yüklü memory kartıda cihaza takılı..

uLaunch'u iso olarak atmamam lazımdı sanırım yada mutlaka bir yerlerde hata yapıyırumki cihazı taktığımda
ekranda siyah ekran var...

cihazım matrix chipli bu arada..

cihazı alıp getirdiğimde program ayarlarını yaptırabileceğim bir bayi arıyorum
bu konuda PM ile yada eğer
serbest ise konu devamında yardımcı olabilecek kişiler bilgilerini yazarsa irtibata gecmek isterim..

ayrıca atladığım konuda destek olabilecek önerilerinizi takip ederim..

xbox almayı düşündüğüm için kinect bundle paketleri yayılana kadar elimdeki birkaç serii oyunu

oynamamda beni idare edebilmesi için bu cihazı adam etmeye çalışıyorum..

istanbul - avrupa yakasında ikamet etmekteyim

iyi günler herkese..