PS3 EMULATÖR PS2 ISO Oyunlarını PS3 PKG Formatına Çevirme Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS2 ISO Oyunlarını PS3 PKG Formatına Çevirme Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,746 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı PS2 ISO Oyunlarını PS3 PKG Formatına Çevirme Rehberi
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bio_hazard

EmuMaster

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 21, 2010
821
59
28
Kahretsin,
3.55 de ne yaptimsa calistiramadim arkadaslar.
Bende 4.30 MC ye gectim.
Simdi bir suru problem var.
Dunya kadar PSN oyununa yeni fix edat rap su bu . Off eskisi gibi degilim kafam goturmuyor.
Ilk yaptigim ps2 oyunu calisti bu arada.
Sirf PS2 oyunlari icin gectim.
Insallah calistirmak istedigim oyunlar calisir da bosa dunya kadar zahmete girmemis oluruz.
Hocam senin ilacın dark eboot fixer 5.5 programı.Bu program ile 3.55 imzalı tüm ebootları 4.30'a fixleyebilirsin ben psn oyunlarını öyle yaptım.

deryasss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 23, 2010
129
9
18
43
Yaw tuna kardeş emeklerin için çok teşekkür ederim.
su sorunu bi halladelim bu programda herşeyi harfiyen düzgün yaptım.

Error: invalid number of arguments for encryption
bu hatayı alıyorum.
Add Limg Sektor seçilmiyor direk Encrypt'iye tıklıyorum
finis deyip bu hatayı alıyorum
Error: invalid number of arguments for encryption

Bump: Teşekkürler ederim gerek kalmadı.

psp_gs

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 12, 2011
1,606
74
48
Anlayamadım yane?

(age Of Empires 2 denendi kusursuz çalışıyor, akşam nfs underground 2 deneyeceğim...)
nfs underground 2 güzel çalışıyor seçeneklerden tam ekranda oluyor 16:9 oturuyor ama yarışa girince kasıyo ağır gidiyo ana menüde sorun yok ama

KALE

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 12, 2011
149
326
63
45
nfs underground 2 güzel çalışıyor seçeneklerden tam ekranda oluyor 16:9 oturuyor ama yarışa girince kasıyo ağır gidiyo ana menüde sorun yok ama
Ps3 münüsünden oyun ayarları bölümünde iki seçenek var hatırlayamadım şuan ama seçeneklerden bi tanesini normal olarak ayarlayacaksın büyük ihtimalle düzelecektir.

internetten bi resmini buldum resimdeki gibi ayarlarsın kolay gelsin

EmuMaster

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 21, 2010
821
59
28
Ps3 münüsünden oyun ayarları bölümünde iki seçenek var hatırlayamadım şuan ama seçeneklerden bi tanesini normal olarak ayarlayacaksın büyük ihtimalle düzelecektir.

Hah saolasın bende bunu diyorum işte oyunlarda kasma ve fps düşüşü yaşayanlar bu ayarları yapsın sorun ortadan kalkacaktır.:bzmskr:

ozen yuksel

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 22, 2009
175
15
18
40

dostum allah razı olsun görüntü resmen çamurdu şimdi süper oldu....ekran küçüldü zaten 106 baya büyük geliyodu:22:

türker1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 9, 2013
19
17
3
38
arkadaşlar lisans yaptığım halde 800lü hatayı almaya devam ediyorum lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim

adem_line

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2008
168
1
18
46

bendeki ayarlar zaten öyleydi ama yinede crash bandicotu yüksek çözünürlük ayarlayınca fps düşüyor hocam :(

mami063547

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2012
685
255
63
yine aynı şeyi yapıyoruz iso.bin.enc dönüştürüyor sonra PKG'ya direk girmek dışında hiç bir şeyi çözmüyor donan ve siyah ekran gibi sorunu olan oyunlarda yine aynı sorun.