PS3 EMULATÖR PS2 Oyunlarını PS3 İçin Konvert Etme ve PS3 Konsolunda PS2 Oyunlarını Oynatma Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS2 Oyunlarını PS3 İçin Konvert Etme ve PS3 Konsolunda PS2 Oyunlarını Oynatma Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 45,316 kez görüntülenmiş, 141 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı PS2 Oyunlarını PS3 İçin Konvert Etme ve PS3 Konsolunda PS2 Oyunlarını Oynatma Rehberi
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rocknow

EmuMaster

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 21, 2010
821
59
28
Valla konuyu ben açacaktımda biraz karışık geldi en isi Tuna yada Ercan detaylı bir rehber hazırlyacaktır.

Mavili__

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 27, 2010
262
5
18
40
şimdi biyerde takıldım madem tüm oyunlara aynı isim verilecek aynı klasöre nasıl birden fazla oyunu aynı isimle atıcaz farklı isim olduğunda okumuyormu ?

squall8

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 25, 2009
295
45
28
selam arkadaslar ben ps2claasics programını acmaya calışırken 80010006 hatası alıyorum cozumunu bilen varsa yardım edebilir misiniz?

deryasss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 23, 2010
129
9
18
43
squall8 kardeş ps2claasics programının hatası herkesde var merak etme kısa zamanda çözerler olayı

bebeqlesi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2008
296
4
18
squall8 kardeş ps2claasics programının hatası herkesde var merak etme kısa zamanda çözerler olayı
Programda hata falan yok biyerlerde eksik yapıyosunuz.. hdd0/PS2ISO/Oyun Klasörü/Oyun bu şekilde oyunu atıp Multimandan attıgınız oyunu seçin ve anamenüye döndüğünüzde çalıştırın programı öyle hata almıycaksınız

deryasss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 23, 2010
129
9
18
43
bebeqlesi kardeşim
oyunları direk indirdigim iso haliyle atıyorum
yani covert yapmadan sıkıntı burdamı
illaki ps2classics_GUI ile covertlemekmi gerek.

squall8

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 25, 2009
295
45
28
Programda hata falan yok biyerlerde eksik yapıyosunuz.. hdd0/PS2ISO/Oyun Klasörü/Oyun bu şekilde oyunu atıp Multimandan attıgınız oyunu seçin ve anamenüye döndüğünüzde çalıştırın programı öyle hata almıycaksınız
Tamam çözdüm hatayı. Ps2 manager programını indirdim çalıştı. Suan hiçbir sorun yok.

deryasss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 23, 2010
129
9
18
43
Arkadaşlar en sonunda olay çözüldü ve sevdigim oyunları oynayabilicem şükürler olsun.
insallah yapamayan arkadaşlarda en sonunda yaparlar.
hepinize iyi eglenceler.