PS3 HAN OFW PS3 4.84 Exploit-Tüm Orjinal Cihazlara HAN Yükleyin

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 OFW HAN kategorisinde hazretidentist tarafından oluşturulan PS3 4.84 Exploit-Tüm Orjinal Cihazlara HAN Yükleyin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 44,277 kez görüntülenmiş, 352 yorum ve 165 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 OFW HAN
Konu Başlığı PS3 4.84 Exploit-Tüm Orjinal Cihazlara HAN Yükleyin
Konbuyu başlatan hazretidentist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kan5858

adestim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2010
317
77
28
44
Nerdeyse 1 saattir uğraşıyorum ama sürekli sayfa yüklenemiyor hatası alıyorum.Nerede yanlış yapıyorum bilemedim.Aranızda işelmi sorunsuzca yapabilen varmı arkadaşlar.

adestim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2010
317
77
28
44
Yok olmuyor malesef hep aynı yerde kalıyorum.En az 100 kere denemişimdir ama hep sayfa yüklenemiyor hatası alıyorum.Belki ben bir yerde yanlış yapıyorum.Video dakinide rehberdekinide harfiyen uyguladım ama sonuç aynı.3*** serisi bir makina da deneme yapıyorum.Belkide bu seri makinaya olmuyordur.Adminimizden başka deneyip başarılı olan varsa lütfen deneyimini bizimle paylaşssın.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,661
58,716
113
44
Siteye Git
Yok olmuyor malesef hep aynı yerde kalıyorum.En az 100 kere denemişimdir ama hep sayfa yüklenemiyor hatası alıyorum.Belki ben bir yerde yanlış yapıyorum.Video dakinide rehberdekinide harfiyen uyguladım ama sonuç aynı.3*** serisi bir makina da deneme yapıyorum.Belkide bu seri makinaya olmuyordur.Adminimizden başka deneyip başarılı olan varsa lütfen deneyimini bizimle paylaşssın.
Dostum sen tam olarak ne yapmak istedin de olmadı ?

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,107
113
MotherBoard
Cihazın dilini İngilizce yapıp dener misiniz?

adestim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2010
317
77
28
44
Linkden indirdiğim 4.84 Hfw yi makinaya kurdum.Bir sonraki adım olan makina nın tarayıcısına pc den aldığım host kısmında yazan numarayı video ve rehberdeki adımları uygulayarak yazıyorum fakat ekranda sürekli sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor.