PS3 HAN OFW PS3 4.84 Exploit-Tüm Orjinal Cihazlara HAN Yükleyin

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 OFW HAN kategorisinde hazretidentist tarafından oluşturulan PS3 4.84 Exploit-Tüm Orjinal Cihazlara HAN Yükleyin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 44,288 kez görüntülenmiş, 352 yorum ve 165 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 OFW HAN
Konu Başlığı PS3 4.84 Exploit-Tüm Orjinal Cihazlara HAN Yükleyin
Konbuyu başlatan hazretidentist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kan5858

servotron

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 5, 2021
2
0
1
inşallah bu defa başarırırm
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

han yüklendi ama pakage maneger dosyası gelmedi.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

han yüklendi ama pakage maneger dosyası gelmedi.

Son düzenleme:

besher

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 1, 2021
1
0
1

TÜM PS3'ler KIRILDI..
4.84 Tüm PS3lere CFW İMKANI !!

PS3 HFW ( Hybird Firmware) Nedir?

Orjinal 4.83 - 4.84 kullanıcıları rahatlıkla cihazlarını CFW'e çevirebilirler.Tüm orjinal model PS3lere yüklenebilir.
-4.84 ile tüm oyunları online oynayabilir PSN erişimini rahatlıkla sağlayabilirsiniz.

-Cihazı downgrade edebilir veya CFW yükleyebilirsiniz.

Uyumluluk
PHAT KALIN KASA - 2XXX (3.56 ve alt versionlar ) : CFW yüklenebilir/Downgrade gerçekleştirilebilir.

30xx - 40xx : CFW için beklemeniz gereklidir,ancak PKG oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz..

Tüm rehber tarafımca hazırlanmıştır.Lütfen emeğe saygılı olup başka forumlarda kopyala yapıştır yapmayalım.Sizler için harcadığım ve emek verdiğim rehbere karşılık beğen butonuna basabilir ve konuya yorum yapabilirsiniz.

[Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik]
Paylaşım için teşekkürler

musacca82

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 27, 2018
48
6
8

TÜM PS3'ler KIRILDI..

Orjinal 4.83 - 4.84 kullanıcıları rahatlıkla cihazlarını CFW'e çevirebilirler.Tüm orjinal model PS3lere yüklenebilir.
-4.84 ile tüm oyunları online oynayabilir PSN erişimini rahatlıkla sağlayabilirsiniz.

Uyumluluk
PHAT KALIN KASA - 2XXX (3.56 ve alt versionlar ) : CFW yüklenebilir/Downgrade gerçekleştirilebilir.

30xx - 40xx : CFW için beklemeniz gereklidir,ancak PKG oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz..

Tüm rehber tarafımca hazırlanmıştır.Lütfen emeğe saygılı olup başka forumlarda kopyala yapıştır yapmayalım.Sizler için harcadığım ve emek verdiğim rehbere karşılık beğen butonuna basabilir ve konuya yorum yapabilirsiniz.

Teşekkürler

alcatraz1905

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2022
6
1
3

TÜM PS3'ler KIRILDI..

Uyumluluk

Konu açmak istediğimde bu bölüme mesaj gönderme yetkiniz yok dedi ondan buraya yazıyorum hatalıysam kusura bakmayın.
Ben yeni ps3 aldım birkaç sorularım olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.
1-HEN-CFW-HFW-HAN Farkları nelerdir ?
2-Cihaza HEN Yaparsak Online oyun oynayamaz mıyız ? Oynayabilirsek ban yeme riskimiz varmı ?
3-Cihazın otomatik güncellemelerini kapatıyoruz sanırım onu anladım da internete bağlanıyor muyuz ? Bağlanmamız riskli midir ?
4-Oyunları indirmek için bazı siteler var sizinki de dahil tabi buna bu sitelerin bazılarında
Link ver BLUS30828 – USA:
Link ver BLES01547 – EUR:
Link ver PSN – NPUB30832 – USA:
Link ver HAN – NPUB30832 – USA: PKG – RAP
Link ver BLUS30828 – USA (PKG – HEN / CFW):
Adamlar böyle yazmışlar
PSN yazıyor HAN yazıyor BLESNumaralar yazıyor hangisini indireceğimi falan tam bilemedim yardımcı olabilir misiniz ?
5-PKG Oyun hazırlama falan yazıyor farkı nedir ben ne kullanmalıyım yani ?
Şimdilik sorularım bu kadar ilerde daha fazla sorım olursa yardımcı olursanız çok sevinirim.