PS3 CFW + APPS Ps3 4.84 Spoofer

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Geliştirme CFW + APPS kategorisinde Sayqho tarafından oluşturulan Ps3 4.84 Spoofer başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,245 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Geliştirme CFW + APPS
Konu Başlığı Ps3 4.84 Spoofer
Konbuyu başlatan Sayqho
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bryanm

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,617
14,397
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git

Spoofer Sen enabler 6.0.9 üzerine yapılmış.
%100 çalışıyor, test ettim.

Yayınlayan :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

DOWNLOAD
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

vestside

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 29, 2019
35
8
8
ne anlama geliyor hocam bu açıkarlmısınız bu arada teşekkürler

lars_alexandersson1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2018
140
56
28
Bugün itibarıyla ps3 e 4.84 yazılım çıkmış umarım 4.84 yazımı kırılır ve 4000 ve 3000 serisi cihazlara cfw yüklenir artık sony ps4 üzerinden kazanacağını kazanıyor ps3 ü rahat bıraksın artık zaten ps3 e oyunda çıkmıyor satılmıyor da bari bir zahmet 4.84 yazılımıyla birlikte tüm ps3 modelleri kırılır da hali hazırda ps3 olanlar cihazlarının tadını tam çıkarır en azından

vestside

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 29, 2019
35
8
8
4.83 e kurulum yaptım restart etti sistemi tekrar açıldığında sistem bilgisinden baktım 4.83 olarak gözüküyordu yine yani bir değişiklik olmamış PSN de giriş ypmayı denedim bir yerde unuttuğum birşey mi var anlayamadım