PS3 Oyun Arşivi (Günlük Update)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde glovehasan tarafından oluşturulan PS3 Oyun Arşivi (Günlük Update) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 314,032 kez görüntülenmiş, 2,407 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı PS3 Oyun Arşivi (Günlük Update)
Konbuyu başlatan glovehasan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan glovehasan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bono80

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2010
4
0
1
Slmlar... konu için saolasın...

Red Dead Redemption ı nasıl kurdun ps3 e... ben dah önce indirdim kuramadım... fat32 ye takıldığı için bi dosyası 4 gb tan büyüktü olmadı... Senin bu verdiğin linklerdeki ayarlanmışmı??? Bilgi verirsen sevinirim...

yekken6

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2010
9
0
1
slm mrhaba hasan kardes..emeğine sağlık umarım milletin işine yarar:Dbu hotfile a 1 ay üye olacam ama 100gb kota varmıs ya:(100 gb ne ki ya..2 haftada biter dimi..torrent uzun sürüyor bi bunu deneyim:Dokula gidim geliom pc açık halen bitmiyor kaderş:D paraya kıyacam en sonunda:D

glovehasan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 25, 2010
898
66
28
44

Arthur and the Revenge of Maltazard PS3 JB (EUR)

Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

cagatayo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2010
5
0
1
46
Merhaba,

Paylaşım için çok teşekkürler. Ben uzun zamandır Nba Live 2010 u arıyorum. Elinizde varsa ve paylaşabilirseniz çok sevinirim.

SonyPSP

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 26, 2009
36
1
8
dostum bu castelvania ve uncharted için move yazmışssın ama özellikle unchartedin move olduğunu sanmıyorum bu konuda eminmisin çünkü arşivime ona göre eklicem oyunu ? cevabını bekliyorum oyunların bu durumları konusunda benım bildiğim bu oyunlarda move cıkmadı yeni çıkanlara move eklıyorlar?evet eskilerden sadece heavy rain için move desteklsııdde çıkarıldı ama diğerleri için cevap bekliyorum. teşekkürler ..ellerine sağlık arşiv süper gidiyor bu arada :D

SonyPSP

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 26, 2009
36
1
8
paylaşımlar için çok teşekkür ederiz dostum gerçekten çok güzel emeğine sağlık ben denedikçe sana öm atarım ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...