PS3 Oyun Arşivi (Günlük Update)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde glovehasan tarafından oluşturulan PS3 Oyun Arşivi (Günlük Update) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 314,039 kez görüntülenmiş, 2,407 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı PS3 Oyun Arşivi (Günlük Update)
Konbuyu başlatan glovehasan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan glovehasan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glovehasan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 25, 2010
898
66
28
44

Army Of Two EUR JB PS3-PEMA

Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

izler

Erişim Engelli
Mar 8, 2009
44
1
8
ilgilendiğin için teşekkürler.tabiki beklerim.yeğenin smackdown sevdası yüzünden ps2 hala ortalıkta sürünüyor:D

YaZaRuS

Baba_1
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2008
553
15
18
52
Silent hill, siren ve başka korku oyunu varsa ekler misin?

SilentDead

jigsaw*
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
89
0
6
29
glovehasan lütfen virtua fighter 5'i rapidshare olarak upload edermisin ?

glovehasan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 25, 2010
898
66
28
44

Record of Agarest War 2 (Agarest Senki 2) PS3 (JPN)

Kod:
Kod:

Kod:

Kod:

Kod:

mahmutabbas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 29, 2009
36
0
6
Arkadasim paylasimlarin icin cok tesekkürler. PS Move uyumlu oyunlardan da eklersen cok sevinirim.

adem69

Erişim Engelli
Ağu 21, 2008
177
0
16
44
Ben tesekkur ederim arkadaslar. Saatlerce download ettikten sonra oyunun calismamasi insani deli eder herhalde. Boyle bir durumu yasamamak ve yasatmamak:) adina oyunlari kontrol ediyorum..
kardes bişe sorcaktım bu nfs shıft ben 2 defa baska yerden indirdim çalısmadı bunda öle bır sorun yok demı yadaindirip deneyen arkdslar varmı tskler saygılr

glovehasan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 25, 2010
898
66
28
44

Ar tonelico Qoga Knell of Ar Ciel PS3 JB (JPN)

Kod:

izler

Erişim Engelli
Mar 8, 2009
44
1
8
smackdown eklemişsin dostum indirmeye başlıyorum emeğine sağlık teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...