PS3 EMULATÖR PS3 - PS2 Test Edilmiş Oyunların Listesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS3 - PS2 Test Edilmiş Oyunların Listesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,567 kez görüntülenmiş, 102 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı PS3 - PS2 Test Edilmiş Oyunların Listesi
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan baboliamca56

gececi868686

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 30, 2018
16
1
3
slm tuna adminim Mortal Kombat Shaolin Monks ve ikikişilik oynaya bileceğim oyunları nerden indirebilirim link atabilirmisiniz indirip ps3 te oynayacağız netten çok aradım bulamadım bir türlü :(

baboliamca56

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2021
1
0
1
Need For Speed Underground 2 (USA) (SLUS-29118) bölgesini bilmiyorum ps3 pkg formatına çevirdim konusundaki yöntemlerle oyunu ps3üme kurdum oyun açıldı önce 720x576 30 fps çözünürlügüne geçti sonradan sol üst köşede noktalar gözüktü sonrasında tekrar 1920x1080 60 fps çözünürlüğüne döndü tekrar başladı başlatma işleminde bir hata oluştu 80028f17 koduyla bir hata aldım lütfen cevap verirseniz sevinirim mobil veri kullanıyorum son günü yarın bi cevap yzzarsanız sevinirim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

ps3e Need For Speed Underground ve Underground 2 yükledim Underground kasmadan sorunsuzca oynuyorum fakat UG2 ye geldiğimde menüde rahat yarış esnasında kastığını görüyorum bunun çözümü nedir bu arada PS/PS2 -Yukarı Ölçekleyici ayarı normal PS/PS2 -Pürüzsüzleştirme ayarı da kapalı bu kasma sadece UG2 de oluyor UG1 sorunsuz çalışıyor

Son düzenleme: