PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 73,317 kez görüntülenmiş, 1,704 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan babacandır

plyr81

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
55
10
8
Aslinda P2JB bilen kisiler bu degeri bilirler ama bizde bunu dusunemedik rehbere eklemeyi cok fazla insana yardimci olurken gozumuzden kacmis neyse herseyin yolunda olmasi guzel, bu arada herkese iyi geceler diliyorum arkadaslar benden bu gunluk bu kadar
Sağolun hocam

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
459
165
43
@babacandır verdigin bilgiyi ana sayfaya ekledim diger arkadaslarda yararlansin
Çok iyi olur herkes faydalansin ben öyle yapıyorum ve her seferinde bende işe yarıyor ilkind eokmazsada ikinci yada 3 cu denemede sorun çözülür ve kirmad ahep başarılı oluyor

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,581
57,201
113
44
Siteye Git
DEĞERLİ FORUMDAŞLAR

BU KONU İÇERİSİNE BAŞKA BİR TÜRKÇE KAYNAKTAN BAŞKA BİR YERDEN VİDEO REHBER VB ATMAYINIZ —- OYUN İNDİRME UYGULAMALARI VB EKLEMEYİNİZ FORUMDA OYUN PAYLAŞIMI YAPILAN BÖLÜMDEN DİLERSENİZ OYUNLARI İNDİREBİLİRSİNİZ —- BU FORUMDA AÇILAN KONULAR SİZLERE BİLGİ PAYLAŞIMLARI YAPAN ADMİNLER VE KULLANICILARIN EMEKLERİNİ GÖZ ARDI ETMEYİNİZ —- FORUM SAYFALARI BU AMAÇLA KURULMUŞTUR —- KURALLARA UYMAYANLAR FORUMDA SÜRESİZ UZAKLAŞTILACAKTIR

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
459
165
43
Çok doğru okadar emek varken olmaz yönetimin izin verdiği şekilde davraniniz herkes zaten birbirine yardımcı oluyor elinden geldiğince