PS5 HACK PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 169,310 kez görüntülenmiş, 2,542 yorum ve 31 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 1.XX - 12.70 JB Hazır - 13.XX FW Jailbreak Beklemede
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ulwi

hayaletyasin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2010
127
10
18
36
12.40 sürümdayim jb yaptım ps4 oyunlarını yükledim acaba ps5 oyunları da çalışır mı

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
264
61
28
Hocam oyun yükleme rehberimi etiketler misiniz beni rehbere size zahmet bulamadım
ilk sayfada anlatım var aslında.
Jailbreak yaptıktan sonra;
Payload Manager ile shadowmountplus, ftpsrv, nanodns, websrv kur.
Filezilla ile indirdiğin oyunu data/etaHEN/games klasörüne at ve oynamaya başla.
Böyle bir klasör yoksa oluştur.
Ps5 ip adresini bulacağın yer: ayarlar, ağ, bağlantı durumu, bağlantı durumunu görüntüle ile görebilirsin.
İnternet bağlı olacak ve dns1 127.0.0.1 olacak.
Filezillaya ip adresini gir ve port olarak 2121 yaz. Bağlanacaktır.
Filezilla üst menüden Aktarım, Aktarım türü, Binary seç ki tüm dosyaları eksiksiz aktarılsın.

hayaletyasin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2010
127
10
18
36
Filezilla ile indirdiğin oyunu data/etaHEN/games klasörüne at ve oynamaya başla.
Ps5 ip adresini bulacağın yer: ayarlar, ağ, bağlantı durumu, bağlantı durumunu görüntüle ile görebilirsin.
Filezilla üst menüden Aktarım, Aktarım türü, Binary seç ki tüm dosyaları eksiksiz aktarılsın.
Çok sağolun Hocam deniyorum hemen şimdi
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu söylediğiniz programların sadece kstuff ve shadow mounth plus var bende diğerlerini nereden indireceğim doğru linki verebilir misiniz rica etsem

❓❓❓ Arkadaşlar kusura bakmayın çok hakim değilim ps5 te kırma işine yeni başladım şuan 12.40 versiyonum youtube ile kırdım bir kaç ps4 oyunu yükledim PKG oyunlar şimdi ps5 oyunlarını nasıl yükleyebilirim bana anlatabilir misiniz rica

Son düzenleme:

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
264
61
28
Çok sağolun Hocam deniyorum hemen şimdi

Hocam bu söylediğiniz programların sadece kstuff ve shadow mounth plus var bende diğerlerini nereden indireceğim doğru linki verebilir misiniz rica etsem

❓❓❓ Arkadaşlar kusura bakmayın çok hakim değilim ps5 te kırma işine yeni başladım şuan 12.40 versiyonum youtube ile kırdım bir kaç ps4 oyunu yükledim PKG oyunlar şimdi ps5 oyunlarını nasıl yükleyebilirim bana anlatabilir misiniz rica
Elf dosyalarını rahatlıkla yüklemek için Payload Manager yüklemelisin.
Jailbreak yaptıktan sonra bilgisayara Hermes Link programını yükle:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ip kısmına PS5 ip no gir. Bağlantı noktasını 9021 yap. yük kısmına payload manager dosyasını seç ve yükle de.
Payload Manager elf dosyası:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Yüklemeyi başarırsan Ps5 ekranında Payload Manager uygulamasını aç ve oradan gerekli elf dosyalarını yükle.

hayaletyasin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2010
127
10
18
36
Elf dosyalarını rahatlıkla yüklemek için Payload Manager yüklemelisin.
Jailbreak yaptıktan sonra bilgisayara Hermes Link programını yükle:

ip kısmına PS5 ip no gir. Bağlantı noktasını 9021 yap. yük kısmına payload manager dosyasını seç ve yükle de.
Payload Manager elf dosyası:

Yüklemeyi başarırsan Ps5 ekranında Payload Manager uygulamasını aç ve oradan gerekli elf dosyalarını yükle.
Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim payload manager yüklü şuan ps5 te onun içinde mi var elf dosyaları biraz bilgisizim bu konuda bira. Daha detaylı anlatırmısınız

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim payload manager yüklü şuan ps5 te onun içinde mi var elf dosyaları biraz bilgisizim bu konuda bira. Daha detaylı anlatırmısınız
Yada bir rehber videosu var mıdır