PS5 HACK PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,295 kez görüntülenmiş, 294 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın)
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sirinbaba33

murattavasli

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2026
14
2
3
Var mıdır bir gelişme 12.70 webkit exploit adına
Webkit açığı bulmuşlar ama bunun exploit olup işe yarar hale gelmesi imkansız gibi bir şey. Daha önce de vardı böyle ram doldu hatası verdiren kodlar ama bir cacık çıkmadı.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Şu P2JB denen 2 saatlik kernel exploiti Y2JB ile birleştirseler bize de 12.70'e kadar jailbreak yolu açılacak ama şu anda bununla uğraşan kimse yok gibi.
Japon otuzbirci oyunlarına uyarlamaya çalışan var bir adam, hatta bitirmek üzereymiş ama Y2JB veya Netflix'e uyarlamaya çalışan yok şu anda.

Ülkede de Star Wars'ı geçtim şu Japon oyunlarını bulmak bile mümkün değil. Yurtdışı sipariş yasağı gelmese Japon oyunları alınabilirdi aslında ama işte...

Son düzenleme:

pspy

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 27, 2026
8
1
3
arkadaşlar benim konsol 12.40 şuanda güncelleme istiyor store girmek için güncellemelimiyim yoksa jailbrak mı bekleyim kapalı şekilde konsolun

murattavasli

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2026
14
2
3
arkadaşlar benim konsol 12.40 şuanda güncelleme istiyor store girmek için güncellemelimiyim yoksa jailbrak mı bekleyim kapalı şekilde konsolun
Son bedava jailbreak şansı 12.40'ta. Güncellersen kıramazsın. Birisi youtube hilesiyle p2jb hilesini birleştirirse o sürüme bedava jailbreak gelecek. 12.40'tan sonra youtube hilesi engelleniyor, paralı oyun lazım oluyor.

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
213
102
43
Exploit yada y2jb illa gelir, ama ne zaman gelir Allah kerim. Ben cihazı aldığım gibi kurup, internete baglamadan bekledim 7 ay sonra y2jb ile kırdım.

murattavasli

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2026
14
2
3
Exploit yada y2jb illa gelir, ama ne zaman gelir Allah kerim. Ben cihazı aldığım gibi kurup, internete baglamadan bekledim 7 ay sonra y2jb ile kırdım.
Evet, şans meselesi işte. Süper zeki ve becerikli birkaç insan uğraşıyor da buluyor bu şeyleri. Bir tanesini birkaç hafta önce küstürdüler. Y2JB'yi bulan koreli Gezine'de 13.20'de bile çalışan jailbreak var ama illallah ettim, vermiycem diyor.

TheCasH

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 27, 2014
339
153
43
Ankara
Evet, şans meselesi işte. Süper zeki ve becerikli birkaç insan uğraşıyor da buluyor bu şeyleri. Bir tanesini birkaç hafta önce küstürdüler. Y2JB'yi bulan koreli Gezine'de 13.20'de bile çalışan jailbreak var ama illallah ettim, vermiycem diyor.
eğer uslu olursanız belki olabilir diye twet attı. Bence sony den parasını aldıktan sonra yayınlar.

nicaeal2

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 11, 2020
114
12
18
Geliştirici gezine az önce tavırlı bir şekilde 12.70’de kal, eğer bir … gibi davranmayı bırakırsan belki biraz şeker alırsın 🤭 yazmış. Aslında bir uyarı diyebilirim bir şeyler yayınlayacak.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

GÜNCEL

NOT : DÜŞÜK SÜRÜMDEKİLER OLDUĞU YERDE KALSIN FW 12.00 ŞİMDİLİK ALTIN FW POOPSPLOİT + Y2JB

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ÖNEMLİ NOT : Arkadaşlar bizim ülkemizde bu Exploit olan oyunları temin etmek zor kimse düşük sürümde olan yazılımını 12.70 FW güncellemesin. Hali hazırda 10.20 - 10.60 gibi daha düşük FW'ler kesinlikle güncellemesin onlar Poopsploit kullanarak hızlı JByapabilecekler, konsolları 12.00 FW olan ve altı kişiler çok şanslı, 12.00 FW ve altı Poopsploit'i artık Star Wars ihtiyacı olmadan Y2JB kullanıcaklar. 12.00 FWüstü olanlar 12.01 - 12.40 arası bizim için güvenli alan. Y2JB ve Netflix için, olurda elinizdeki Digital Star Wars, Arcade Sprits varsa yine 12.70 FWgüncellemeyin olurda bir database hatası alır konsolu sıfırlamak zorunda kalırsınız Dijital oyunlarınız gider üzülürsünüz Y2JB imkanınızda gider.

GÜNCELLEME : FW 13.20 JB çıktı 💩 Star Wars gerekli, BD unpatch için. Şimdilik sadece BDJB.
Selam byercanx acaba PS5 fw 10.20 icin Poopsploit yada Y2JB yada NFNH jailbreak varmi acaba suanda? oyunlarida almadik ps store dan, disk de yok zaten Pro da :) fikrin nedir ögrenmek istedim selamlar.

Son düzenleme:

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
66
6
8
46
Emeğinize saglik.11surum cihaz aldim.ek olarak uyguna 0 disk surucu.12.70 vardi ozamaan mecbur disk surucu icin guncelleme gerektiginden disk surucu aktif edemedim.inanan varmi ofline disk surucu aktif olurmu ileride yoksa çöp mu olcak disk surucu.