PS5 HACK PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,028 kez görüntülenmiş, 335 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 12.XX - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (13.20 FW Geldi Beklemede Kalın)
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan murattavasli

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
216
103
43
Kstuff gelse bile Star Wars olmadan 12.00 üstünü kırmak için hala yöntem yok.
Japon LUA oyunu olup ps5'i diskli olanlar 12.00'a kadar yukarıdaki video ile kırabilirler. Boş bir blu-ray'e dosya yazdırma şartı ve LUA oyununa sahip olma şartı var.
Dijitaller için 10.01 üstüne hala Star Wars dışında yöntem yok. Star Wars yüklü olanlar 12.70'e kadar kırabiliyor. Yüklü değilse bugün yükleme imkanı yok.

Y2JB güncellemek için uğraşan kimse hala yok malesef. Gezine kendisi uğraşmayacağını kesin şekilde ilan etti. Başka bir işi bilen yazılımcı çıksa da güncellese diye bekliyoruz.
Tek seçenek webkit, onun içinde bir babayiğitin exploit paylaşması lazım.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,247
814
113
40
sadece fikir yurutuyorum deyelim ki 2 saatlik su kirma islemine kalkistim ve kirdim bu elemanin yaptigi gibi bluray diski yazsam sonra teker teker eklemesem su dosyalari ps5 icine bu arada fw 10.20 fat kasa var elimde sonra sadece bluray diskle saniyeler icinde kiramaz miyim konsolu ?
Kırabilirsin 12.00’a kadar olan konsollarda saniyeler içinde bluray ile kırabilirsin

Driveclub

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2024
5
3
3
ben uzun süre beklerim diye, single oyunları şimdiden yükledim, bakalım 13.20 ye ne zaman gelecek jailbreak. Türkçe yamalarda akmaya başladı forumda, insanın ağzı sulanıyor :) jailbreak yapınca plus ile indirilmiş oyunlar daki internet bağlantısı zorunluluğu kaldirilabiliyor mu ? Yoksa yeniden mi indirmek gerekiyor oyunu ?

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,247
814
113
40
ben uzun süre beklerim diye, single oyunları şimdiden yükledim, bakalım 13.20 ye ne zaman gelecek jailbreak. Türkçe yamalarda akmaya başladı forumda, insanın ağzı sulanıyor :) jailbreak yapınca plus ile indirilmiş oyunlar daki internet bağlantısı zorunluluğu kaldirilabiliyor mu ? Yoksa yeniden mi indirmek gerekiyor oyunu ?
gerekmiyor, ufak bir işlem yapmak yeterli itemzflow ile harici diske dump alman yeterli