PS5 HACK PS5 13.42 Version Kırıldı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.42 Version Kırıldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,111 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.42 Version Kırıldı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan davut190719

farukkk22

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 23, 2026
47
26
8
Cok çok teşekkür ederiz yazmamisim kbakmayin.11.00 pro cihaza sahibim.cd surucu uzerinde aktif edilmedi bir umit edilir diye bekliyorum.kirma ismeli çıkınca simdi insan uzuluyor 50dakika beklemek yerine cd surucu ile hemen kirardim ve pssrr2 aktif olurdu.imkanimda vardi 13.20 13.40 ile cd surucu aktif edip bekleyebilirdim.gun gunu aratiyor hem cd surucu eksikligi ve hem yazılımsal goruntu kalitesi eksikligi üzüyor.ne yapicam bilemedim.hali hazirda bir cok oyunum var ve yenileride cok hizli sekilde indirebiliyorum.oneriniz nedir.hicmi kimse ugrasmiyor yada yapamicak cd surucu aktif ligini.ve bu 13.42 50dakika bekledigimizdeki kadae iyi deilmi
En geç bu ay sonuna kadar CD gerektirmeden anında kırma gelecek sizin cihaza. CD sürücüsü aktif etme konusu çok sıkıntılı. Yakın zamanda olması beklenmiyor ama bir sürpriz her zaman gerçekleşebilir.

alex_59

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2019
196
43
28
Arkadaşlar şuan aslin da en iyi sürüm 08.20 Y2JB üzerinden hemen kırılıyor bekleme derdi yok donma ve kasma olayı yok sadece tek bir sknti var oda oyunlar pkg üzerinden yükleme yapılsa GB yüksek olmasa iyi olur klasör şekli hiç iyi değil alan fazla oluyor

davut190719

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2021
36
7
8
Bende dijital versiyon var CD olmadan kırılma gelir mi ki . CD aparatı takabilsek kırılır mı