PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,874 kez görüntülenmiş, 343 yorum ve 63 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tuna1993

dengeli14

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 30, 2026
30
3
8
Bende harddisk taktım usb ile bfpilot tan bakıyorum hd görmiyor formatı exfat ne yapmam gerekiyor

tuna1993

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2008
166
54
28
Mcpsp den indiriyorum oyun ve yamayı, aciklamada yazan sürümü yüklüyorum. Klasörlü olanları /data/homebrew/ içine atıyorum. Ps4 pkg leri de oraya atıyorum oradan yüklüyor onlarıda.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir hata alıyor musun ?
Bende 007 de verdi bu hatayı . Sürüm kaynaklı mı acaba . Backport gerekiyor sanırım

nagatomo ne dedi tomo

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 1, 2026
14
0
1
Kırma işleminin başındayım go now'a tıkladım yeşil bar dolmaya başladı ama ortalardayken bi anda bu sayfa yanıt vermiyor hatası verdi. Kapatmadım belki devam eder diye ama yarım saat oldu hala yanıt yok. Playstation 5'i bi aç kapa yaptım bir daha denedim yine yanıt vermiyor.

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
309
85
28
Kırma işleminin başındayım go now'a tıkladım yeşil bar dolmaya başladı ama ortalardayken bi anda bu sayfa yanıt vermiyor hatası verdi. Kapatmadım belki devam eder diye ama yarım saat oldu hala yanıt yok. Playstation 5'i bi aç kapa yaptım bir daha denedim yine yanıt vermiyor.
güncellemeler kapalı mı kontrol edin ve olmazsa telefon internetinden deneyin. cihaz açıldığında 2dk bekleyin cihaz kendine gelsin acele etmeden yapın işlemi. olmadığında yeniden başlatarak deneyin.

Bende 007 de verdi bu hatayı . Sürüm kaynaklı mı acaba . Backport gerekiyor sanırım
backpork yükleyin payload manager ile.

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
46
2
8
42
13.60 için en iyi jailbreak yöntemi nedir ? Bazen yeniden başlatmada donma olabiliyor bende jailbreak yaparken

fatomxx

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2019
309
85
28
13.60 için en iyi jailbreak yöntemi nedir ? Bazen yeniden başlatmada donma olabiliyor bende jailbreak yaparken
jailbreak yaptıktan sonra payload manager içinde Webkit Autoloader v0.5.1 var onu yükle. dns 127.0.0.1 yap. cihazı yeniden başlat ve medya kısmındaki Webkit Autoloader uygulamasını çalıştır. Daha stabil geldi bana.

Sezgin Mutlu

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 23, 2021
15
1
3
O şekil yapan bendim zaten😀 dediğim gibi wepte tamamlanıyor sonra uygulamaya girince tamamlanıp atıyor manuel olarak uygulamalari indirmeden

DNS de sıkıntı yok buraya girince tamamlanıp atiyor

aynı problem bende de var üstadlar l2 yap yazdı onuda denedim fayda etmedi