Mcpsp den indiriyorum oyun ve yamayı, aciklamada yazan sürümü yüklüyorum. Klasörlü olanları /data/homebrew/ içine atıyorum. Ps4 pkg leri de oraya atıyorum oradan yüklüyor onlarıda.
Kırma işleminin başındayım go now'a tıkladım yeşil bar dolmaya başladı ama ortalardayken bi anda bu sayfa yanıt vermiyor hatası verdi. Kapatmadım belki devam eder diye ama yarım saat oldu hala yanıt yok. Playstation 5'i bi aç kapa yaptım bir daha denedim yine yanıt vermiyor.
Kırma işleminin başındayım go now'a tıkladım yeşil bar dolmaya başladı ama ortalardayken bi anda bu sayfa yanıt vermiyor hatası verdi. Kapatmadım belki devam eder diye ama yarım saat oldu hala yanıt yok. Playstation 5'i bi aç kapa yaptım bir daha denedim yine yanıt vermiyor.
güncellemeler kapalı mı kontrol edin ve olmazsa telefon internetinden deneyin. cihaz açıldığında 2dk bekleyin cihaz kendine gelsin acele etmeden yapın işlemi. olmadığında yeniden başlatarak deneyin.
jailbreak yaptıktan sonra payload manager içinde Webkit Autoloader v0.5.1 var onu yükle. dns 127.0.0.1 yap. cihazı yeniden başlat ve medya kısmındaki Webkit Autoloader uygulamasını çalıştır. Daha stabil geldi bana.