PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,399 kez görüntülenmiş, 453 yorum ve 65 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan matur

dengeli14

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 30, 2026
47
5
8
Siteden part part rar şeklinde indirdim en son birleşti ve klasör içinde klasör oldu onu diyorsan evet klasörlü😀
Tamamdır harici hd veya ssd ne kullanıyosan içine homebrew dıye klasor aç içine at veya klasorlu oyunu exfat cevırıp bfpılot uygulaması ıle dahılı at ben dahılıye atıp oynuyorum ssd m yok hd yavas kalıyo dahilede data/etaHEN\games klasorune atabılırsın

CR777

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2026
97
9
8
Klasörlü mü indirdin evet çalısır
Ben First light 007 indirdim klasörlü mount etmiyor bir türlü diğer oyunlarim ffp.fsc onlari mount ediyor /data/homebrew/PPSA11386 Klasor Oluşturup içine attim oyun dosylarini ana menüden çaliştirdiğimda. kstuff çöktü kstuff hatasi değil diyor başka bişey mi yapmam lazim klasorlu oyun çaliştirmak için. bu arada kendi dahili hafizasinda oyun.

kerem81demir

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 28, 2023
39
6
8
Ben First light 007 indirdim klasörlü mount etmiyor bir türlü diğer oyunlarim ffp.fsc onlari mount ediyor /data/homebrew/PPSA11386 Klasor Oluşturup içine attim oyun dosylarini ana menüden çaliştirdiğimda. kstuff çöktü kstuff hatasi değil diyor başka bişey mi yapmam lazim klasorlu oyun çaliştirmak için. bu arada kendi dahili hafizasinda oyun.
klasörlü oyunda bende sorun yaşıyorum exfat image builder ile exfata çevirip atınca sorunsuz oynayabildim