PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,189 kez görüntülenmiş, 445 yorum ve 65 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ZSpeaR

tuna1993

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2008
183
56
28
Ben First light 007 indirdim klasörlü mount etmiyor bir türlü diğer oyunlarim ffp.fsc onlari mount ediyor /data/homebrew/PPSA11386 Klasor Oluşturup içine attim oyun dosylarini ana menüden çaliştirdiğimda. kstuff çöktü kstuff hatasi değil diyor başka bişey mi yapmam lazim klasorlu oyun çaliştirmak için. bu arada kendi dahili hafizasinda oyun.
haricide çalıştırın bendede aynı hatayı verdi USB ye attım çalışıyor şekilde

darksmoke86

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 3, 2026
46
16
8
Fpkg 11.60 kadar destekliyor
Siz biliyorsanız söyleyebilirmisiniz hocam 13.60 için hangi oyun türü rahatça yükleniyor fpkg olmuyor mesela dosyalı mı atalım hep ? Bir de ben ps5upload programıyla atıyorum homebrew içine atıyor sonra silmek isteyince silmiyor normal mi ?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar, bilmiyorum yasak mı değil mi eğer yasaksa şimdiden özür dilerim benim gibi ps4 döneminden sonra bu işlere girişen arkadaşlar için bi telegram yada whatsapp kanalı kuralım ne dersiniz? Dahilide çalışan oyunların bilgisini alırız birbirimizden yada sorun yaşayanlara çözüm oluruz? Eğer yasaksa tekrardan özür dilerim
Katılıyorum ben de öyleyim kardeşim 👍👏
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Hatta 13.60 için ayrı bir oyun başlığı olsa ve detay olsa hiç uğraşmıcaz konular çok iç içe

Son düzenleme:

emrecn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 6, 2012
82
7
8
38
11.40 için konuşuyorum cihazı sorunsuz kurdum pkg yükledim ama hangi oyunu yüklersem Malesef açılmıyor galiba biraz beklememiz lazım stabil olması için

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
244
52
28
Slm arkadaşlar dns Lee bozulmuş herhald ewebkit te olmuyor artık sizlerde öylemi

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
235
92
28
42
Harici ssd'niz varsa gamecompressor.elf ile oyunları sıkıştırarak dahiliye atabilirsiniz. Standart HDD ile de olur ama uzun sürer. 135 gb exfat Dragons Dogma 2 34 dakikada sıkışarak 75 gb olarak ps5e kopyalandı. Youtube'da ps5 game compressor diye arattırabilirsiniz. Ben de portagas @portagas 'ın bir mesajında görmüştüm. O gün bugündür kullanıyorum (12.40). Yarın öbür gün 13.XX'ler için PKG yöntemi çıkar ona geçersiniz. İlk günden terabaytlarca arşiv oyun indirip onu bunu denemek için uğraşmayın. İllaki aklınızda şunu erkenden oynamalıyım dediğiniz bir iki oyun vardır. Onları yükleyip oynayın, siz onları bitirene kadar sistem tam olarak oturacaktır. Az sabır tavsiye ediyorum.