PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,663 kez görüntülenmiş, 542 yorum ve 66 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ozankardes

espiyano

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 5, 2019
221
83
28
Su 50 dk kırma beklemesi olayı devam ediyor mu ps5 im yok sadece merakdan soruyorum

aykutersoy

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 16, 2021
56
1
8
Arkadaşlar 13.60 sürümünde dahili olarak çalıştırdığım oyunlar ve formatlarını yazıyorum bilgilendirme amaçlı vakit kaybetmeden benim yaptığım gibi dahiliden oynayabilirsiniz.

Crimson Desert : Klasör formatında dahiliden açılıyor
007 First Light : FFPFSC formatında dahiliden açılıyor
Mafia The Old Country : exFat formatında dahiliden açılıyor
Brothers A Tale Of Two Sons : exFat formatında dahiliden açılıyor bilgilerinize şimdilik denediğim oyunlar bunlar yarında FC 27 dahiliden çalıştırmayı deneyeceğim
007 First Light : FFPFSC formatında dahiliden açılıyor hangi linkten indirebiliriz

hastakoyun

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 1, 2023
83
14
8
Arkadaşlar 13.60 sürümünde dahili olarak çalıştırdığım oyunlar ve formatlarını yazıyorum bilgilendirme amaçlı vakit kaybetmeden benim yaptığım gibi dahiliden oynayabilirsiniz.

Crimson Desert : Klasör formatında dahiliden açılıyor
007 First Light : FFPFSC formatında dahiliden açılıyor
Mafia The Old Country : exFat formatında dahiliden açılıyor
Brothers A Tale Of Two Sons : exFat formatında dahiliden açılıyor bilgilerinize şimdilik denediğim oyunlar bunlar yarında FC 27 dahiliden çalıştırmayı deneyeceğim
Hocam selamlar.Oyunları harici ssd den dahiliye nasıl yükleyebilirim?

Arcaozen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2020
52
6
8
Fc27 nin exfat halini yüklemişler dileyenler kontrol edebilir. Ben henüz fc27 denemedim ama dün exfat uzantılı hades 2 indirip dahiliye attım sıkıntısız açıldı. Umarım bir an önce fpkg gelirde dosya boyutları küçülür

aliplus

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 30, 2026
21
4
3
fw 13.xx üzeri için örneğin pragmata, black myth tarzı daha eski oyunlara backport dosyası yüklemeye gerek var mı?