PS5 HACK PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,108 kez görüntülenmiş, 599 yorum ve 68 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 13.60 Kırıldı Relapse Exploit Rehber
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ulwi

ulwi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2009
131
16
18
46
Bende kapanma sorunu yok, jb arada oluyor arada olmuyor. autoloader 5.1 sürümünü kullanıyorum ve cihaz sürümüm 13.60 sizin sürümünüz kaç?
Ben de 13.60 kullaniyorum, autoloader 5.2

acaba cakisma mi oldu bir cok dns vs denedim, pc den dns alip denedim vs , olmuyor diye baya kurcaladım.

ozankardes

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 6, 2009
33
8
8
45
Merhaba donma kilitlenme yaşıyomusunuz peki bu yöntemde webkit çok fazla donuyor
Hayır donma yok. 10 defa denemişimdir 10'da 10

videonun aynısınımı yapmak lazım şimdi ayrıca internet istiormu yine
İnternet değilde bir ağa bağlı olmanı istiyor. DNS adresini 127.0.0.1 yapıp interneti baglantisini bloklayıp yapmak gerekiyor. DNS'i 127 yapınca Sony server vs bağlanılamıyor. Local ağ oluyor.

Video kaydettim.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

batuowski

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 19, 2025
35
3
8
Jailbreak isleminden sonra ps5 de gecikme vs yasiyormusunuz sanki boyle 0,5 sn geriden geliyo kol tepkileri oluyor mu sizde ?

ozankardes

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 6, 2009
33
8
8
45
Kardeşim maalesef 12.20 için şimdilik uyumsuz. internet olmadan kırma yapamıyor hata veriyor. relapse yöntemi zaten ip almadan çalışmıyor. fake ip alma yöntemi bulunursa o zaman iş çözülür. sen ayarlardan internete bağlanın kısmını açık yapmadan yani kapalı yaparak dene anlayacaksın beni.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Evet relapse ip almadan çalışmıyor. Ağa bağlı ama interneti kesmek için DNS'yi 127.0.0.1 yapıyorum offline oluyor internet yok ip var. Güncelleme riski kalmıyor. Sony server vs yok çünkü DNS sunucusu cihazın kendi oluyor.

Bu arada 12.20 düz PS5 makinem de var. WebKit autoloader o cihazda sıfır sorun yaşarken 13.60 Pro makine WebKit ile 5 denemenin birinde oluyordu. Y2jb'ye kadar. 13.60 ta ben böyle aştım. Bunlar kendi deneyimlerim tek cihazda denediklerim denemek isteyen deneyebilir.

dengeli14

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 30, 2026
62
10
8

İnternet değilde bir ağa bağlı olmanı istiyor. DNS adresini 127.0.0.1 yapıp interneti baglantisini bloklayıp yapmak gerekiyor. DNS'i 127 yapınca Sony server vs bağlanılamıyor. Local ağ oluyor.

Video kaydettim.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Bu jailbreak hangi sürümde yaptınız 13.20 de oluyo mu

ozankardes

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 6, 2009
33
8
8
45
Kullandıgın dosyaların lınkını atabılırmısın bende denemek ıstıyorum bırde sana zahmet dosyaları nereye attınız
Bu videoda adım adım anlatmış. Aynı şeyi kolay biçimde yapıyor. İlk yorumda da kullandığı dosyaların linkini bırakmış. Ordan indirebilirsin. Oturum açtığın profilin online'a daha önce bağlanmamışsa onu Prospero Manager den aktif yaparsın.

Ben deneme amaçlı şuan aşağıdaki download0.dat dosyasını kullanıyorum. Yukarıdaki yöntemi bir defa yapınca user/download/PPSA0165 klasörüne istediğin download0.dat dosyasını atarsın.

Arcaozen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2020
57
8
8
Ben de 13.60 kullaniyorum, autoloader 5.2

acaba cakisma mi oldu bir cok dns vs denedim, pc den dns alip denedim vs , olmuyor diye baya kurcaladım.
Olabilir ayarlardan çerezleri ve websitesi verilerini silip öyle tekrar çalıştırın belki düzelir.
En geç 1 1.5 aya muhtemelen düzelir bu sorunlar daha başarılı hale gelir

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
300
61
28

Video kaydettim.
Peki hocam sadece YouTube dat dosyasi tek yerleştirmek yeterli oluyor mu